Sokkot kapott VV Fanni édesanyja, EZT még soha sem közölte vele a rendőrség

Cikkek Admin Thursday 24th September 2020

Az tudható volt, hogy Fanni budapesti albérletéből B. siófoki apartmanjába hajtott, és a férfival látták utoljára őt életben.

A fiatal nő holtteste azóta sem került elő. Azzal kapcsolatban, hogy a gyilkos hová tüntethette a lány földi maradványait, rengeteg elmélet született már, egyebek mellett az is, hogy a Dunába dobta, de ott sem találták a nyomozók. 

A férfi siófoki apartmanjában fellelt 25 liter sósav azonban egy újabb lehetőséget vet fel: ezzel a maró anyaggal ugyanis akár el is tüntethette a lány holttestét a férfi.írja a blikkruzs.blikk.hu.

Fanni édesanyja és ügyvédje számára az, hogy nagy mennyiségű sósavat találtak a vádlott lakásában, teljesen új információ volt.

– Nem hittem a szememnek, amikor az újságban olvastam, hogy hidrogén-kloridot találtak annak a férfinak a lakásán, aki kiolthatta az életét. Ezt nekem soha senki nem mondta, pedig többször is beszéltem az ügy nyomozójával. 

Bár én a szívem mélyén a mai napig reménykedem benne, hogy a lányom holtteste egyszer előkerül, és méltó búcsút vehetek majd tőle, a részletek, amiket most megtudtam, még távolabb taszítottak ettől. Nem tudom elképzelni, hogy valakinek ekkora mennyiségű sósav legyen csak úgy, minden cél nélkül a lakásában.

Belegondolni is iszonyú: lehet, hogy ezzel a maró anyaggal tüntette el a lányom testét – reagált a most felmerült új információra ügyvédjén keresztül Fanni édesanyja, Katalin.

BÁR KATALIN TUDJA, HOGY EGYRE KISEBB AZ ESÉLY, MÉG MINDIG BÍZIK ABBAN, HOGY MEGTALÁLJÁK LÁNYA TESTÉT /FOTÓ: RAS-ARCHÍVUM

Dr. Lichy József, a gyászoló család jogi képviselője legalább annyira megdöbbent a híren, mint Fanni édesanyja.

– Soha nem hallottam erről, a vádiratban sem szerepel sehol, pedig szerintem alapvetően fontos információ a mai napig rejtélyekkel teli ügyben. Sajnos ettől kezdve nem kizárt, hogy a maró anyag is segített Fanni holttestének eltüntetésében. 

Amikor a nyomozóknál érdeklődtem a sósav felől, azt a választ kaptam, hogy B. állítása szerint a házhoz tartozó medence tisztításához használta a vegyszert. De ekkora mennyiséget, főleg úgy, hogy tudomásom szerint nem ő volt a gondnok? Felettébb érdekes – fogalmazott az ügyvéd.

A gyilkossági ügy tárgyalása a héten folytatódik.

Roncsolja a szöveteket

A hidrogén-klorid vizes oldata a sósav. Erősen maró hatású vegyület. Abban az esetben ha egy test hosszabb ideig érintkezik a savval, a szövetek teljesen szétroncsolódnak, egy idő után csak a csontok maradnak épen.

A sósav bőr- és szemirritációt is okoz, ezért aztán évek óta nem használják medencék tisztításához. Szakemberek szerint a 25 liter jókora mennyiség, annyival egy komplett vízi komplexumot vagy csúszdaparkot is ki lehet takarítani.írja a blikkruzs.blikk.hu.

2.1 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.