1 perce érkezett! Halálos balesetet okozott a cápák között sztárja

A Szentkirályi ásványvíz tulajdonosa harminc évvel ezelőtt ittasan vezetett, emiatt elvesztette egy barátját!

Harminc évvel ezelőtt szörnyű tragédia történt Balogh Leventével: a Cápák között befektetője ittas vezetés miatt halálos közlekedési balesetet okozott. A Szentkirályi ásványvíz tulajdonosa a történtekről részletesen vallott a TikTok-csatornáján:

„2023-ban a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési bizottság felkeresésére karitatív tevékenységet végzek, hogy kevesebb baleset történjen az utakon! Teszem ezt azért is mert, majd 30 évvel ezelőtt huszonéves koromban egy borzasztó tragédia történt velem.

( Friss hírekért kattints ide!)
Egy közlekedési balesetben jómagam megsérültem, és elvesztettem egy barátomat. Ezt a traumát a mai napig nem tudom feldolgozni, főleg mert az én hibámból történt! A hazafelé vezető úton kikanyarodott elénk egy autó, én elrántottam a kormányt. Enyhén alkohol befolyásoltság alatt voltam, így enyém a felelősség! Hibámért a megfelelő büntetést kaptam!” – olvasható a posztban.

Balogh Levente az idő múlásával kötelességének érezte megosztani a vele történteket azért, hogy mások a hibájából tanulhassanak. A bejegyzés végén három dologra külön is felhívja a sofőrök figyelmét: vezetés közben ne mobilozzanak, mindig kössék be magukat és ne igyanak alkoholt!

„Vigyázzunk egymásra!” – zárja sorait az üzletember.