10 éve történt a Szita Bence gyilkosság..mind a 3 elkövető kínok között halt meg! Ma Szita Bence sírjánál jártunk… még a szó is elakadt, mikor megláttuk az emlékhelyét…

Hirek Admin Friday 27th January 2023

Október 29-én lesz tíz éve, hogy nevelőanyja két hajléktalan ismerősével megölette Szita Bencét. A felsőmocsoládi gyermek kegyetlen meggyilkolása valósággal sokkolta a közvéleményt. Az ártatlan kisfiúnak azért kellett meghalnia, mert apja új párjának az útjában volt.

Bencének nagyon hányattatott sorsa volt, egy futó kapcsolatból született, édesapja nem volt kíváncsi rá, sose találkoztak. Édesanyja anyagi és mentális okok miatt nem tudott gondoskodni róla, elvették tőle. De aztán megjelent féltestvérének, Lillának az édesapja, Gyöngyi Sándor, aki magához vette a kisfiút, sajátjaként nevelte.

 Bence végre biztonságban érezte magát, nővérével édes testvérként szerették egymást, a fiú teljesen kivirult.

De aztán nevelőapjának új barátnője lett, Polcz Erika, akinek volt egy vele egyidős fia, a két gyerek pedig nem jött ki egymással, folyamatos volt a pár között emiatt a feszültség. Sándor annyira szerette Bencét, hogy egyértelműen kijelentette, ha választania kell a nő és a fia között, utóbbit választja – írja a Bors.

Comments are closed.