11 DOLOG, AMIT TITOKBAN MINDEN NŐ ELVÁR A PASIJÁTÓL!

Egy igazi nőnek igazi férfira van szüksége. De mik azok a belső tulajdonságok, amelyeket egy határozott és erős nő elvár a párjától? Nincsenek könnyű helyzetben, hogy ezt kitalálják, mert egyrészt nem 2-3 dologról van szó, másrészt ezt nem lehet sehonnan ‘tanulni’, főleg nem a filmekből. Álljon itt egy kis segítség. Hölgyeim, egyetértetek?

 1. Dinamikus életstílus

Egy nő nem képes megrekedni és arra várni, hogy partnere ‘beérje őt’ az intenzív és dinamikus életstílusával. Fontos, hogy mindketten ugyanazzal a sebességgel haladjanak, és legyen változatos az életük.

 1. Függetlenség

Olyan férfit keresnek, akik mind pénzügyi, mind pszichológiai értelemben teljesen függetlenek. Az ideális partner egészséges egóval és határozott véleménnyel, hobbikkal, barátokkal rendelkezik.

 1. Pozitivitás

A kiegyensúlyozott nők hisznek abban, hogy a helyes hozzáállás már fél siker. Ezért megpróbálnak mindenkit jobb kedvre deríteni a közelében, és ezt visszafelé is elvárják. Egy igazi férfi a panaszkodást a bejárati ajtónál hagyja, és saját, illetve közös tervekről beszél. És ünnepli párját, ha sikereket ér el.

 1. Szabadság

Az erős nők ragaszkodnak a szabadságukhoz, és értékelik azt a férfit, aki ezt tiszteletben tartja. A nők nem bírják, ha bármilyen módon korlátozva vannak.

 1. Építő kritika

Ha nem is mondják ki, a nők szeretik az őszinte kritikát. Egy nőnek időről időre szüksége van arra, hogy az egóját kicsit ‘rendbe tegyék’, de persze anélkül, hogy ez bántóan vagy durván történne.

 1. Kihívás

Sok nő szeret szellemileg, fizikailag vagy érzelmileg versenyezni a párjával. Minden nap. Ha a másik fél nem ilyen akkor egy idő után közömbösek lesznek minden téren.

 1. Humorérzék

Ha egy férfi tudja, hogyan mosolyogtasson meg egy nőt, az már fél siker. Intelligens, szarkasztikus humor nélkül esélyed sincs!

 1. Érzelmek

Még a legkeményebb nők is nők. Függetlenek, ambíciózusak, de nők. Ezért mindnyájan vágynak a szeretetre és a boldogságra. Szeretik az öleléseket, és azt, ha a párjuk kimutatja az érzelmeit.

 1. Bizalom

Minden nőnek vannak félelmei, reményei, álmai, és olyan társat szeretnének, akivel mindezt őszintén, nyílt szívvel meg tudják osztani.

 1. Tökéletes “bűntárs”

Egy pasi legyen kapható mindenféle közös dologra, legyen szó akár úszásról akár ejtőernyőzésről. És a buta kis viccelődésben is legyen partner, hogy ne legyen egysíkú a kapcsolat.

 1. Új dolgok

Legyen egy nő bármennyire teli önbizalommal, jól tudja, hogy ő sem tud mindent a világról. Olyan társra van szüksége, aki mindig tanít neki valami újat – anélkül, hogy ezt kioktató stílusban tenné.