Brutális: RUBINT RÉKA ÖSSZEOMLOTT: 6 ÓRÁN KERESZTÜL ˝ORDÍTVA SÍRT˝ /VIDEÓ/

RUBINT RÉKA ÖSSZEOMLOTT: 6 ÓRÁN KERESZTÜL ˝ORDÍTVA SÍRT˝A szerelem minden akadályt kibír. Rubint Réka és Schobert Norbi Máltán testközelből is átélhette ezeket az akadályokat. Kedden este 7 órától láthatják a nézők, hogy hogyan küzdik le félelmeiket A legbátrabb párosban.

Elmondták, hogy lelkileg nagyon megterhelő volt a verseny számukra: Rékának a feladatok alatt Norbi szívműtétje jutott eszébe, és attól tartott, hogy egyedül maradhat a gyerekekkel.í-rja a celebszemle!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Az Utolsó Aerobic òra … ma … 12.20-kor a FitBalance Nagyszínpadán… Hiányozni fogsz Kicsim … egy IKON vagy és a legnagyobb Példakép!!!! ❤️

Közzétette: Rubint Réka oldala – 2018. május 26., szombat