1PERCE ÉRKEZETT: baleset! Rohantak a mentők: Közel 6 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel6 kilométeres!

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Három személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópályán, Budapest felé, Érd térségében. A 17-es km-nél két szűk sávon halad a forgalom. Az érdi emelkedő előtt a kocsisor már meghaladta a 6 km-t.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. december 20-án 6 óra 15 perc körül két autó ütközött össze az M7-es autópálya 17-es kilométerénél, Érd térségében, a főváros felé vezető oldalon. Az elsődleges információk alapján a balesetben két ember megsérült. A baleset miatt a belső és a leállósávot lezárták. A járműforgalom a középső és a külső sávban halad.A járművek forgalmi akadályt képeznek, ezért a baleset helyszínén torlódás alakult ki.

Nagytestű állattal ütközött egy személyautó a 33-as főúton, Poroszló térségében. A 21-es km-nél félpályás lezárás mellett vizsgálják a baleset körülményeit.

Az M0-s autóút déli szektorán lezárták az Anna-hegyi pihenőt az M1-es autópálya felé vezető oldalon, valamint a 7-es és a 6-os km között a leálló-, és a külső sávot, mert a pihenőhelyen az autóút melletti reklámoszlopot cserélik. Ezalatt a parkolóba nem lehet kihajtani, így az üzemanyagkút és az étterem sem lesz elérhető. A lezárás várhatóan 17 óráig tart majd.

Az M3-as autópályán az emődi szakaszon, a 167-es és a 166-os km között dilatációt javítanak, a Budapest felé vezető oldalon lezárták a külső és a leálló sávot.
(Forrás: MKIF Zrt.)

A 8-as főúton Veszprém elkerülő szakaszán, a 49-es és az 52-es km között, szalagkorlátot telepítenek. Mindkét oldalon a belső sávot lezárták.
A Székesfehérvár felé vezető oldalon, a Balatonalmádi csomópontban, a felhajtó ágat még zárva tartják.