Hátborzongató! 5 jel, hogy elhunyt szerettünk el akar valamit mondani nekünk.

Cikkek Admin Sunday 26th September 2021

Sokan szeretnénk hinni benne, hogy elhunyt szeretteink a túlvilágról is figyelnek minket, és vigyáznak ránk.

Éppen ezért nem véletlen, hogy az emberiség története során a régi bölcsek hittek abban, hogy léteznek egyes jelek, amelyeket azoktól a szeretteinktől kapunk, akik már a másvilágon pihennek.

Melyek is ezek a jelek?

1.) Jó érzések látszólag ok nélkül
Amikor látszólag ok nélkül egy nagyon erős jó érzést élsz át: ilyenkor érdemes megfigyelned saját magadat, hogy mire gondoltál előtte, illetve milyen helyzetben voltál éppen. Könnyen lehet, hogy elhunyt szeretted próbál szeretet küldeni Neked, hogy feltöltsön pozitív energiával.

2.) Gyermekek és a háziállatok jelzései
Az állatok és a gyermekek sokkal érzékenyebbek a szellemekre és entitásokra, és jelzik Neked, amennyiben úgy érzik, hogy egy elhunyt lelke tartózkodik a közelben.

3.) Háztartási gépek látszólagos ok nélkül tönkre mennek
Az is lehet a túlvilági lelkek nekünk címzett figyelmeztetése, ha a háztartási gépek, vagy épp a televízió hirtelen elromlik, meghibásodik. Természetesen minden esetben érdemes odafigyelni a kontextusra.

4.) A hirtelen, és minden átmenet nélkül bekövetkező hőmérséklet változás
Ha hidegben váratlan melegséget, melegben pedig hűs fuvallatot érzünk (főleg, ha olyan helyen történik mindez, ahol amúgy nem jár a levegő), sok esetben az is olyan jel, amelyet drága szeretteink küldenek nekünk a túlvilágról. Ezzel jelzik nekünk, hogy szeretnek és gondolnak ránk.

5.) Álmok
Álmunkban gyakran megjelennek szeretett halottaink: így adják tudtunkra, hogy támogatni akarnak. Sok esetben az életünkben felmerülő gondok, problémák kapcsán konkrét tanácsokat is adnak (általában persze szimbolikusan).

Te mit gondolsz?

7.6 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.