A szülőknek el kell temetniük 7 éves kisfiukat. Amikor kilátogatnak a sírjához, olyasmit vesznek észre, hogy mindketten elsírják magukat

Cikkek Admin Tuesday 4th October 2022

Svein-Erik Sveum Bertelsennek tragikusan rövid élet jutott: a kisfiú, aki annyira szerette a sárkányos meséket, a legót és a játékkardokat, 7 éves korában szerencsétlen körülmények között, balesetben elhunyt.

Szülei számára érthetően borzalmas megrázkódtatást jelentett szemük fényének elvesztése, és egy gyönyörű kis síremléket emeltek neki, ahová rendszeresen kijártak, hogy ápolják a gyermekük emlékét.

Mivel a sírhoz gyakran kijárnak, az mindig gondozott, rendezett benyomást kelt, magán viseli Svein-Erik szülei gondos kezének munkáját. Mivel a kisfiú kedvencei a sárkányos mesék voltak, a szülők egy sárkány figurát helyeztek el a sírnál. Legnagyobb megdöbbenésükre a figurát hamarosan ellopták. Ekkor a szülők egy játékkardot (Svein-Erik egyik kedvencét) süllyesztettek a sír mellé, olyan módon, hogy azt gyakorlatilag lehetetlen legyen elemelni:

Azonban az emberi gonoszság sajnos nem ismer lehetetlent, és a szinte elmozdíthatatlanul rögzített emléket is ellopták. Mikor a szülők kimentek a sírhoz, és meglátták kisfiuk kardjának hűlt helyét, szegények csak álltak ott, és elpityeredtek.

Nem tudták felfogni, hogy hogyan tehet valaki ilyet… úgy gondolták, 2 felnőtt férfi erejére lehetett szükség az elhunyt kisfiú számára olyan fontos ereklye ellopásához.

Végül úgy döntöttek, hogy egy lopásálló megoldást választanak: belevésették a sírba kisfiuk kedvencét, a sárkányt. Aztán pedig mindketten magukra is tetováltatták a figurát a kisfiuk iránti szeretetük jelképeként.

Te mit gondolsz?

9.6 ezer Megosztás

Comments are closed.