Ennyi volt a tél? Jövő héten rekordmeleg lehet! Előrejelzés:

Cikkek Admin Friday 5th March 2021

Szerdára enyhül az idő, az érkező csapadék északon, északkeleten, keleten még hó formájában eshet, nyugatabbra havas eső, eső várható, de a kora reggeli, reggeli órákban északnyugat felől több helyen kell ónos esőre számítani.

Délutántól nyugat felől szakadozni fog a felhőzet. A szél napközben északnyugatira fordul, a Dunántúl északi részén és a főváros környékén megerősödik. Napközben -1, +11 fok várható, északon lesz a leghidegebb.

Csütörtökön sok napsütésre készülhetünk, csak keleten lehet időnként több felhő az égen, de számottevő csapadék nem várható. Helyenként élénk lehet az északnyugati szél. Napközben már 5 és 11 fok közé melegszik a levegő, csak északkeleten lesz ennél kissé hidegebb.


Péntek reggelre több helyen pára, köd képződhet, napközben pedig felhős időre van kilátás. Estefelé északkeleten kevés eső is eshet. A déli-délnyugati szél az ország déli felén élénk lehet.

Délután 3-13 fokot mérhetünk.
Szombaton is több helyen párás, ködös lehet a reggel, melynek egy része napközben megmaradhat, illetve rétegfelhőzetté alakulhat. Délen, délnyugaton valószínűek hosszabb napos időszakok. Itt többfelé feltámadhat a nyugatias szél. A csúcshőmérséklet 5 és 15 fok között alakul.

Címlapfotó: illusztráció
Forrás: idokep.hu

3.6 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.