VÉGRE kerek-perec MEGMONDTÁK: Eddig lesznek NYITVA AZ ÓVODÁK, A BÖLCSŐDÉK ÉS AZ általános iskolák Magyarországon!

Cikkek Admin Thursday 15th April 2021

Addig lesz iskola, amíg biztonságosan fenntartható a helyzet – mondta a Magyar Nemzetnek Novák Katalin, aki októbert tárca nélküli miniszterként felügyeli a családügyeket.

A járványügyi szakemberek véleménye a mérvadó és azok alapján hoz majd döntést a kormány az iskolákról, óvodákról, de egyelőre működtetni kell az országot – többek között erről beszélt a Magyar Nemzetnek adott interjújában Novák Katalin.

A volt államtitkár, aki októbertől miniszterként a családügyekért felel azt mondta: “Amíg lehet, a gyerekeknek biztosítani kell, hogy járhassanak óvodába és iskolába. […] Fontos, hogy az ország működhessen, de csak úgy, ha képesek vagyunk betartani a szabályokat és vigyázni egymás egészségére. Addig lesz iskola, amíg biztonságosan fenntartható a helyzet.-írja a https://magyarnemzet.hu

Miniszterként azon dolgozik majd, hogy a járvány miatt se csökkenjen a családok életszínvonala – nyilatkozta lapunknak Novák Katalin, aki szerint ha a baloldal kerülne hatalomra, elvennék a családoknak járó támogatásokat. Az új tárca nélküli miniszter korábban soha nem látott léptékű otthonteremtési programot ígér, mert a magyar emberek a saját tulajdonú lakást kiemelten fontosnak tartják. Novák Katalin elmondta, országszerte segíteni fogják a családok saját otthonhoz jutását, és attól sem kell tartani, hogy elvesznek a családtámogatásokból.

Dátum: 2020.szeptember 26. !!!

Forrás: https://www.minden-egyben.com/hirek/vegre-kerek-perec-megmondtak-eddig

9.5 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.