Jön a rendelet az újabb korlátozásokról, Orbán Viktor már aláírta

Cikkek Admin Thursday 15th April 2021

A kormány ígéretének megfelelően nagyon úgy tűnik, hogy ma mindeki megismerheti a csütörtökön bejelentett újabb korlátozó intézkedéseket. Orbán Viktor a Facebook-ra feltöltött képe alapján már aláírta a részletszabályokat, nem sokkal később pedig videót is közzétett.

Péntek kora délután ez a kép jelent meg a miniszterelnök hivatalos közösségi csatornáján.

Ezzel a rövid kísérőszöveggel jelent meg:

Rendelkezések aláírva. Nehéz két hét vár ránk. Együtt újra sikerülni fog

Időközben egy rövid videó is megjelent a kormányfő oldalán, amiben azt mondja, hogy nehéz szívvel írja alá ezt a rendeletet, de mindenkinek segíteni akarnak és senkit nem hagy a kormány az út szélén. Úgy érvelt, hogy ha húsvétkor nyitni akarják az országot, akkor most kell zárni. A vírus elleni háború utolsó szakaszában, a célegyenesben vagyunk – vélekedett.

Arról már reggel írtunk, hogy óriási várakozás előzi meg a kormányrendeletben foglalt részletszabályokat (üzletek zárásáról, éttermek lehetőségeiről, szolgáltatások elérhetőségéről, stb), mert rengeteg még a nyitott kérdés. Ennek is köszönhető, hogy sokszor elérhetetlen volt, vagy nagyon lassú a Közlönyt kiadó oldal.

Forrás: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210305/jon-a-rendelet-az-ujabb-korlatozasokrol-orban-viktor-mar-alairta-472792

3.5 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.