Nagyon rossz hírek jöttek Növényi Norbertről!

Cikkek Admin Thursday 15th April 2021

„Minden percet úgy éreztem, hogy ez az utolsó” – Növényi Norbert ádáz küzdelmet vív a koronavírussal, ilyen állapotban van most.


Az egykori élsportoló komoly küzdelmet vív a koronavírussal, amelyet ő és a párja is elkaptak. Növényi Norbert még mindig otthonában lábadozik, ám úgy érzi, a nehezén talán túl van.

Rendkívül megterhelő időszakon van túl Növényi Norbert, aki ádáz küzdelmet folytat a koronavírussal. Az egykori élsportolót egyik pillanatról a másikra döntötte le a lábáról a vírus. Párjának enyhébb tünetei voltak, ő azonban a mai napig küzd a teljes gyógyulásért.

„Nagyon komolyan kell venni ezt az egészet. Ez nem egy influenza, nem egy megfázás, ez semmihez sem fogható, pokoli, rettenetes betegség” – mondta a SlágerTV-n látható A helyettesítők című műsorban Növényi, aki még mindig otthonában lábadozik, így forgatni sem tud Bárdosi Sándorral. A két jómadár most online tartja a kapcsolatot.

„Nagyon köszönöm a sorsnak, a jóistennek, bárki is volt, aki döntött erről, hogy életben vagyok! Nyolc napon keresztül 40 fok közeli lázam volt. Aztán ez elmaradt és felváltották olyan köhögési rohamok, hogy megszólalni sem tudtam. Minden pillanatban azt gondoltam, szétrobban tőle a fejem, a mellkasom vagy a homlokom. Alig tudtam levegőt venni, csakis olyan aprókat, amitől azt éreztem, hogy ennyi nem lesz elég, biztosan meg fogok fulladni. Mindenem fájt, olyan érzésem volt, mintha a szememet is ki akarná nyomni valami a helyéről, miközben mindenembe szöget vernek. Minden percet úgy éreztem, hogy ez lesz az utolsó…Senkinek nem kívánom azt, amin keresztülmentem” – emlékezett vissza Növényi, aki még mindig otthonában lábadozik.

Forrás: https://www.minden-egyben.com/hirek/nagyon-rossz-hirek-jottek-novenyi-norbertrol

8.2 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.