Eljött a nagy nap !Hatalmas a boldogság ! Várkonyi Andrea Gyönyörű a fehér ruhában – fotó

Cikkek Admin Saturday 19th June 2021

Minden jel szerint igen sok ember fog ma odaülni a tévé képernyői elé, hogy lássák a hosszú idő után visszatérő Várkonyi Andreát.


Bár a tévés-vállalkozó személye kapcsán most leginkább mindenkit egy másik várva várt pillanat, a Mészáros Lőrinccel való esküvő pillanata izgatja leginkább az embereket, (Csak az a cikk, amiben szerepel Várkonyi Andrea gyűrűje, tízezreket érdekelt valamiért) elég valószínű, hogy sokan nézik majd – ha nem is feltétlenül a személye, de a jótékony cél miatt mindenképp a TV2 ma esti műsorát.

Mint megírtuk, Várkonyi Andrea hosszú idő után tér vissza a TV2 képernyőjére, mint a Neked énekelek című jótékonysági gálaest háziasszonya. Néhány napja már mutatott egy fotót a csatorna Várkonyi gyönyörű ruhakölteményéről, aztán egy bemutatkozó videót is kiadtak.

A TV2 felkérésének eleget téve Várkonyi Andrea lesz Till Attila és Stohl András mellett a csatorna jótékonysági gálaestjének műsorvezetője. Ma, azaz május 30-án, vasárnap kerül képernyőre a nagyszabású zenés műsor, melyben ezúttal a koronavírus árváinak gyűjtenek majd és a legnagyobb hazai sztárok szórakoztatják a nézőket.

Várkonyi Andrea már nagyon várja a percet, erről tanúskodik az Instagram-oldalán megosztott fotó és bejegyzés is:

“Már nagyon várjuk! 18.55-től Neked Énekelek a TV2-n. Mi már itt vagyunk, este várunk titeket is!”

Várkonyi: nem a pénzért, a szerelemért megyek férjhez, ő megtudja nekem adni, azt hogy…

Úgy tűnik, Várkonyi Andrea révbe ért: már az esküvőt tervezgeti új szerelmével, akivel a Story magazin értesülései szerint Budán kezdenek új életet. Ahogy korábban a Blikk is megírta, Várkonyi Andrea hamarosan férjhez megy. A tévést az eljegyzési gyűrűje buktatta le, amit a Blikk szúrt ki, amikor Andi legutóbb a Mokkában vendégeskedett. Lapunk úgy tudja, egy üzletember a szerencsés vőlegény, akivel a információi szerint egy budai luxusingatlanban kezd majd új életet, ezt követően pedig jöhet az esküvő.

A lap azt írja, erre valószínűleg a lánya is áldását adta.Várkonyi Andrea: Mészáros Lőrinc a párom, ez eddig sem volt titok! A lapnak ezen túlmenően egy, a pároshoz közeli forrás árult el információkat, aki többek között elmondta, a környezetükben egyáltalán nem tabu Andrea és Lőrinc kapcsolata. “Árad belőlük a harmónia és az, hogy mennyire szeretik egymást. Így nem is csodálkoztunk, amikor kiderült, hogy Lőrinc megkérte Andi kezét, s hogy összeházasodnak” – árulta el a lapnak az egyik forrás. Várkonyi egy, a neve elhallgatását kérő kollégája arról is beszélt, hogy a páros a munkából kifolyólag már régóta ismeri egymást, de sokáig csak látásból tudták a másikról, hogy ki kicsoda. „Csak jóval később kerültek közelebbi kapcsolatba, nagyjából azután, hogy Lőrinc elvált. Egy véletlen találkozás hozta őket közelebb egymáshoz.”

A tévés és Mészáros Lőrinc ezt követően kerültek közelebb egymáshoz, a magazinnak nyilatkozó informátor úgy fogalmazott, az első lépést az üzletember tette meg, akivel – mondhatni – a legjobbkor találkoztak. „Mindketten túl vannak egy váláson, van gyerek itt is, ott is, hamar megvolt köztük az összhang.” Andrea korábban egyszer volt férjnél volt, 2000-ben kötötte össze az életét Szilvay Attilával, akivel együtt jártak az orvosi egyetemre. Miután Szegedről Budapestre költöztek, lassan elhidegültek egymástól, 2006-ban pedig beadták a válópert.

Később sok évig Bochkor Gáborral alkotott egy pár, akivel egy közös gyermekük született. 2018 őszén szakítottak, ezt követően Zsidró Tamással láthattuk Andit, ám ez a kapcsolat csupán három hónapig tartott. A tévést korábban nem foglalkoztatta a házasság kérdése, ezért is volt meglepő a hír, hogy most menyasszony lett.

4.7 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.