Emlékszel még az X-Faktor mikrofondobáló Loca Pantera-ra? Dobsz egy hátast, ha meglátod hogy néz ki most!

Cikkek Admin Saturday 19th June 2021

Emlékezetes pillanat volt, amikor Loca Pantera egy jól irányzott dobással Dallos Bogi felé hajította a mikrofont, de mi történt az énekesnő jelölttel két év alatt? Utánajártunk.


Loca Pantera, polgári nevén Subiné Szajkó Tímea az X-Faktor 2019-es szériájában tűnt fel, ahol meg akarta villogtatni énekesi kompetenciáit. Loca sokáig a mulatós világában jeleskedett, majd nem sokkal a tehetségkutatóba történő jelentkezése előtt áttért a reggaeton stílusra. A nem túl visszafogott megjelenésével és stílusával rögtön felhívta magára a figyelmet, majd miután a mentorok nem voltak elragadtatva a zenés táncos produkciójától, megtörtént az, amire senki sem számított.

Megcsináltattam a hajamat, kikeráztam magam!
– hangzott el Pantera szájából a máig is ikonikus mondat, mikor dühösen kifakadt, amiért Gáspár Laci leállította a produkciót, majd Dallos Bogi ízléstelennek nevezte.

Ekkor szaladt ki Gáspár Laci száján is a ma már szállóigévé vált mondat:

Menjé’ csaje haza magadnak!
Így zajlott tehát Loca Pantera X-Faktoros válogatója, de megnéztük, mivel foglalkozik, mit csinál mostanában.

Azóta YouTube csatornát indított, – melyre már több mint 23 ezer ember kíváncsi – ahova nagyon szaporán tölti fel a tartalmakat, köztük főzős videókat, élő adásokat, napi vlogokat.

Ami különösen érdekes, hogy elnézve a kommenteket, nagyon kevés negatív visszajelzést kap, ami vagy azért van, mert moderálja a kommenteket vagy azért, mert tényleg ennyire megkedvelték őt az emberek a televíziós szereplése után.

Külön kiemelendő a két részes tepsis krumplis sorozat: Az első rész címe, hogy “Készül a finom tepsis krumpli oldalassal és szalonnával“, majd nem sokkal később felkerült a “Kész is van a tepsis krumpli” című rész.

8.8 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.