Győzike öngyilkossága! Drámai hír érkezett! Nagyon rossz hírek jöttek Gáspár Győzőről!

Cikkek Admin Sunday 26th September 2021

Képtelen feldolgozni imádott édesanyja halálát.


Gáspár Győző már többször beszélt az őt hosszú évek óta kínzó depressziójáról, illetve arról, hogy nem egyszer akart már véget vetni az életének. A Life TV-n pedig – Joshi Bharat kérdéseire válaszolva – ezúttal sem tért ki a kényes téma elől.

Kétnaponta akarok öngyilkos lenni. Mert a pánikbetegségem annyira eluralt megint. Most már tizedik éve járok orvoshoz, tizedik éve gyógyítanak. Azt mondta az orvosom, ha valakinek eltörik a keze, azt begipszelik és meggyógyul, de nálam itt fent, fejben kéne rendet tenni

– vallotta be meglepő őszinteséggel a családapa, aki most először arra is kitért, hogy soha nem múló fájdalmát édesanyja elvesztése okozza, akinek távozásán már közel hat éve nem tudja túltenni magát.

„Ő volt a központ. A távozása után felborult minden…Nem tudom hova tenni, hogy nincs. Most volt hat éve múlt hét hétfőn, hogy elment. Nem volt senki a temetőbe, amikor kimentem este egy forgatás után, és szó szerint össze akartam verekedni magammal, hogy én minek vagyok itt? Miért jöttem ide? Ahogy telik az idő egyre rosszabb. Nekem az anyák napja, az évforduló, meg az ő születésnapja kimondottan most már nagyobb ünnep lett mint eddig volt… Rendszeresen megyek ki hozzá, mert közel van. Amikor elmegyek egy forgatásra, reggel kimegyek a temetőbe, kérem tőle, hogy sikerüljön. Most vannak a bírósági perek, ott kezdek nála reggelente, hogy adjon erőt hozzá, vagy ha repülőre ülök, akkor odamegyek, onnan indulok el, induljon hajnali ötkor vagy hatkor, én már éjfél vagy két órakor ott vagyok és nem félek. Én egy nagyon félős gyerek voltam, de mióta ő ott van, nem félek” – tette hozzá Győző.

Győzike a megrendítő vallomást követően arra is kitért, hogy akkor lesz képes végleg búcsút venni az anyukájától, ha valamelyik lányát végre férjhez adhatja. Elmondása szerint ugyanis ez egy régi cigány szokás, amihez ő minden körülmények között tartja magát.

„Akkor fogom elengedni, ha Evelin vagy Virág fölveszi a menyasszonyi ruhát. Ebből én nem engedek. Ez nem kapaszkodó, ezt nem én találtam ki magamnak. Mi, cigányok nem engedünk a virrasztóból, nem engedünk a temetési formából, nem engedünk abból, hogy mi zenével temetünk. Ez a mi szokásunk” – magyarázta indulatosan a műsorvezető.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

8.6 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.