Felfoghatatlan tragédia! Agyvérzéssel vitték kórházba, már nem tudták megmenteni a 28 éves énekest

Cikkek Admin Wednesday 27th October 2021

Agyvérzést kapott, a műtét után elhunyt Michele Merlo énekes.


Édesapja szerint egy nappal korábban félrediagnosztizálták.
28 évesen életét vesztette Michele Merlo, akit Mike Bird néve ismerhettek a rajongók.

Az igen tehetséges fiatal előadó június 3-áról negyedikére virradó éjjel került kórházba fulmináns leukémiával, ami agyvérzést okozott.

Újraélesztették a kórházban, majd azonnal megoperálták, de vasárnap késő este a műtéti beavatkozás ellenére is életét vesztette.

Édesapja a mérhetetlen fájdalom mellett nagyon dühös, mert véleménye szerint félrediagnosztizálták a fiát, aki szerdán a saját lábán ment be az ügyeletre, pokoli migrénre hivatkozva:

„Hazaküldték, adtak neki antibiotikumokat. Rossz volt a diagnózis… Olyan tünetekre panaszkodott, amelyeket egy ügyes orvos is észre vehetett volna. Napok óta súlyos migrénje volt és nyaki fájdalmai, a torkában plakkok voltak, ami a leukémia tipikus jele. Ha megvizsgálták volna, látták volna, hogy zúzódásai vannak. Nincs orvosi jelentésünk, de van egy vonalkódos karkötőm, ami otthon van.

És egy hangüzenet, amelyet a fiam elküldött a barátnőjének. Michele sportolt, nem ivott, soha nem használt drogokat, tetszett neki a jó élet, a jó étkezés, a jó dolgok…”

7.8 ezer Megosztás

Comments are closed.