KIADTÁK A RIASZTÁST! Durva SZÉLLEL ÉS JÉGGEL KÖZELEG a vihar! ÓRÁRÓL ÓRÁRA MUTATJUK HOL CSAP LE A VIHAR

Cikkek Admin Sunday 26th September 2021

Szöveges figyelmeztető előrejelzés.


Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2021.06.10. csütörtök éjfélig

Hajnalban, reggel a záporok mellett zivatar kialakulására is lehet számítani főként az ország középső sávjában illetve az Alföldön. A zivatarokat jégeső, szélerősödés, és intenzív csapadék kísérheti (10-20 mm). A délelőtti óráktól a középső országrészben (a Duna vonalának tágabb környezetében), esetleg az északkeleti, keleti tájakon zivatarok kialakulására kell számítani. A legintenzívebb zivatarokat rövid idő alatt lehulló nagy mennyiségű csapadék, esetleg felhőszakadás (ált. 10-20 mm, néhol akár >25 mm is lehet), kis méretű jégeső (OMSZ: 2021-06-10 05:46 (03:46 UTC) [wbhx]

Szöveges figyelmeztető előrejelzés
Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2021.06.10. csütörtök éjfélig
Hajnalban, reggel a záporok mellett zivatar kialakulására is lehet számítani főként az ország középső sávjában illetve az Alföldön.

A zivatarokat jégeső, szélerősödés, és intenzív csapadék kísérheti (10-20 mm). A délelőtti óráktól a középső országrészben (a Duna vonalának tágabb környezetében), esetleg az északkeleti, keleti tájakon zivatarok kialakulására kell számítani. A legintenzívebb zivatarokat rövid idő alatt lehulló nagy mennyiségű csapadék, esetleg felhőszakadás (ált. 10-20 mm, néhol akár >25 mm is lehet), kis méretű jégeső.

5.1 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.