FRISS! ORSZÁGOS BOTRÁNY! NAGYON DURVA, HOGYAN REAGÁLT SZULÁK ANDREA A VOLT EXE ÉS MARSI ANIKÓ KAPCSOLATÁRA…! – ÖNÖK SZERINT IGAZA VAN?!

Cikkek Admin Friday 23rd July 2021

Elképesztő gyorsasággal talált rá a szerelem Marsi Anikóra, miután a fél országot sokkolta a hír: Palik Lászlóval véget ért a házassága. A Blikk kiderítette, hogy a csinos műsorvezető jelenleg Szulák Andrea exével randizik.

– Marsi Anikó új párja nem más, mint Szulák Andrea exe, gyermekének apja, Gábor. Nem titok már a románcuk a környékbeliek számára sem, közülük ugyanis többen is látták már a Normafán egymás társaságában futni a tévést és új szerelmét, illetve gyakran autóznak is együtt Marsi kocsijával az otthonához közeli utcákon – árulta el a lapnak egy bennfentes.

Szulák Andi kifejtette a véleményét © Ripost
A hírekre már Szulák Andi is reagált, nem is akárhogy. Instagram-oldalán, egy exéről posztolt fotó alatt a következőket írta:

„A mai hírek margójára… ahol még vannak tehetős elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét. Nincs több mondanivalóm.”

A kemény odaszólás alatt a hashtagek sem elhanyagolhatók, feltűnik közöttük egy #golddigger, azaz aranyásó kifejezés is, ami egy újabb celebbalhét enged sejtetni.

Forrás: https://www.minden-egyben.com/hirek/friss-orszagos-botrany-nagyon-durva

9.9 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.