Gulyás Gergely jöhetnek a korlátozások és az új szabályok a negyedik hullám miatt!

Cikkek Admin Friday 23rd July 2021

Kormányinfót tartott Gulyás Gergely, aki már az elején elmondta, hogy a kormány fontos témák megtárgyalásán van túl, de a döntéseket nem tőle fogjuk hallani, hanem majd Orbán Viktortól a Kossuth rádióban.

Gulyás szerint várható a negyedik hullám Magyarországon is, azt valószínűleg a delta variáns okozza majd, de az ország úgy várja azt, hogy már nagyon sokan védettséget szereztek, vagy szereznek az oltással, így olyan mindenkire kiterjedő durva korlátozásokat nem terveznek, minden bizonnyal inkább azokat fogja érinteni a korlátozás, akik nem oltatták be magukat.

Természetesen ha beüt a negyedik hullám, jöhetnek pluszkorlátozások, szabályok az iskolákban, de alapvetően normális, jelenléti oktatásra készül a kormány szeptembertől

Orbán Viktor Kossuth rádióban ezt mondta:

AZ EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓKNAK KÖTELEZŐ LESZ AZ OLTÁS
Orbán Viktor arról is beszélt, hogy Magyarország még mindig a legbiztonságosabb ország az átoltottságot tekintve az unióban. „A kényszerítésnek nem vagyunk hívei, de egy helyen van kivétel, így az egészségügyi dolgozóknak kötelező lesz az oltás” – tette hozzá.

„MOST EGGYEL TÖBB KÖTELEZŐ OLTÁST KELL FELVENNIE AZ EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓKNAK.”

AUGUSZTUS 1-TŐL LEHET FELVENNI A HARMADIK OLTÁST
Minél kevesebb adminisztrációval akarják lebonyolítani a harmadik oltást. Időpontot kell kérni azon a helyen, ahol az adott emberek megkapták az első két oltást. Az orvosok döntenek arról, hogy milyen oltást adjanak be harmadiknak – mondta a kormányfő. Az egyik vélemény szerint a különböző oltások kombinálása a jó, míg a másik vélemény szerint nem kell keverni. Augusztus 1-től lehet felvenni a harmadik oltást. Oltási rend, vagyis korszerinti besorolás nem lesz.

Lehetővé tesszük a harmadik oltás felvételét // We will make it possible to get a third jab

Közzétette: Orbán Viktor – 2021. július 16., péntek

Forrás: https://www.minden-egyben.com/hirek/gulyas-gergely-johetnek-a-korlatozasok

6.1 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.