Hoppá! MEGDÖBBENTŐ A LISTA! EZEKKEL az ismert férfiakkal volt együtt KISS RAMÓNA:

Cikkek Admin Friday 23rd July 2021

Kiss Ramóna az évek során számos híres férfivel volt együtt, ám úgy tűnik, ez a szerelem más, mint az eddigiek. Ezt bizonyítja, hogy Máté úgy döntött, öt hónap boldogság után gyűrűt húz Ramóna ujjára. A színésznő igent mondott a lánykérésre. Ramóna talán most megtalálja azt a békét és nyugalmat, amit harminchárom éven át hiába keresett. Ám nem Lékai az egyetlen, aki megkérte Ramóna kezét, de ő a hetedik férfi, aki már az igazi!

Majka – 2004
A híres férfiak sora Majkával kezdődött, akivel Ramóna 2004-ben esett viharos szerelembe. Az ózdi fenegyerek és a színésznő egy céges rendezvényen találkoztak először, majd néhány napos üzenetváltás után együtt töltötték az éjszakát. Majka állítása szerint tizenkilenc órán át szeretkeztek. A rappert még Ramóna szülei is elfogadták, olyannyira, hogy a szülők áldásukat is adták az esküvőre. A szenvedélyes románc viharos véget ért, amikor egy éjszaka Majka rajtakapta a kedvesét Tóth Norbert focistával.

Tóth Norbert – 2004
A szakítás után Ramóna ezt a kapcsolatot is hamar felvállalta a nyilvánosság előtt, és sokáig úgy tűnt, hogy a színésznőből decens focistafeleség válik majd. A focista Szombathelyen játszott, ezért két évig távkapcsolatban éltek. 2009-ben aztán összeköltöztek, de ez sem mentette meg a szerelmüket. Öt és fél év után, 2010-ben döntöttek úgy, hogy külön folytatják. Ez mindenkit meglepett, hiszen előtte sokáig azt rebesgették, hogy a férfi eljegyzi Ramit.

Baronits Gábor – 2010
Egy fotósorozat készült, amelyen Ramóna Baronits Gáborral táncolt félreérthetetlen közelségben. A két színész azonban mindent tagadott, majd Ramóna magánéletét illetően hosszú szünet következett.

Tóth Richárd – 2012
2012 februárjában titokban összejött a pókermilliomos Tóth Richárddal, szerelmüket azonban a következő évben vállalták fel. Richárd luxusutazásokkal és szép ajándékokkal kényeztette Ramónát, a kapcsolat viszont alig két év után véget ért.

Titokzatos üzletember – 2014
2014-ben a színésznőnek futó románca volt egy gazdag üzletemberrel, ám a szerelem nem tartott sokáig. A rossz nyelvek szerint Ramónát zavarta a férfi visszahúzódó stílusa, amit képtelen volt összeegyeztetni az ő eleven jellemével.

Istenes Bence – 2014
Istenes Bencével is hírbe hozták nem sokkal a szakítása után. A fiatal műsorvezető ugyanis éppen nem alkotott egy párt Csobot Adéllal. A közös fotók kétértelmű jelentéssel bírtak, akárcsak a hozzájuk fűzött mondatok. „Minden perc, mit veled töltök, arra ösztönöz, hogy töltsek veled még egy percet” – írta Bence az egyik képhez. Sosem derült ki, hogy volt-e valami közöttük.

Ákos – 2016
Ramóna viharos magánéletében újabb fordulat következett, miután tavaly a Balaton Soundon összejött jó barátnője, Ada volt párjával, Ákossal. Az akkori hírek szerint Ada áldását adta a románcra, ám néhány nappal később a páros szakított egymással.

Lékai Máté – 2017
Idén januárban jött Lékai Máté, akivel mindössze egy hónapig tudták titkolni a kapcsolatukat. Bár a kézilabdás Veszprémben játszik, ezért távkapcsolatban élnek, mindez láthatóan nem okoz gondot számukra. Hogy az eljegyzést mikor követi esküvő és közös gyermek, még a jövő zenéje, de Rami már többször említette, hogy nagy családot szeretne. Ez alkalommal talán Ramónának sikerült megállapodnia a szeretett férfi mellett.

Forrás: https://www.minden-egyben.com/hirek/hoppa-megdobbento-a-lista-ezekkel-az

3.5 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.