Hatalmas a boldogság! Bejelentették a nagy hírt !A babáról is nagy hírt közölt.Tóth Vera sírt annyira meghatódott

Cikkek Admin Monday 29th November 2021

Tóth Vera és szerelme, Pauli Zoli közel két éve van együtt, és úgy tűnik, a szerelmük egyre csak erősebb. Vera már többször posztolt az érzéseiről, és nyilatkozataiban is elmondta, hogy Zoliban megtalálta élete párját.

Arról, hogy az étteremtulajdonos is így gondolkodik, legújabb posztja árulkodik, amiben gyönyörű szerelmi vallomást írt Verának.

„Ismerem minden rezdülését, minden mosolyát. Tudom mikor szomorú, tudom mikor bizonytalan, tudom mikor álmodozó, és tudom mikor boldog. Ilyen amikor boldog. Sugárzik belőle a ragyogás♥️…újra énekelhet, és mi csodálva hallgathatjuk🙏🏻😇 Légy mindig ilyen, én mindent megteszek, hogy így ragyoghass drága kincs.” – írta posztjában, amire hamarosan válasz is érkezett.

„Igazi társam vagy. Minden nap meg tudsz lepni a lelked gazdagságával… Legszerencsésebb csaj vagyok, melletted” – írta kommentben a gyönyörű szerelmi vallomáshoz.

Három év szingliség után, egyik napról a másikra robbant Tóth Vera életébe a nagy ő – szó szerint nagy, mert roppant magas a szerelme – Pauli Zoltán lakásétterem- és panzió­tulajdonos. Vera azt mondja, a sármos férfi pont akkor jött az életébe, amikor már elfogadta, hogy soha többé nem lesz társa, vagyis lemondott a szerelemről, így érthető, hogy komoly érzelmi hullámokat vert a gasztroszakember az énekesnő lelkében.

Olyan komolyat, hogy már a családalapítást is vele képzeli el.

Harminc fölött már jogosan gondolkodik el a családalapításon Vera, és mivel Zoltánnal teljes a harmónia, nem is látja akadályát.

Nem tudom, jelenleg hogy férne bele az életünkbe egy kisbaba, de tulajdonképpen úgy vagyok vele, hogy ha jönni akar, akkor jöjjön! – mondta lapunknak a Fonogram-díj­átadón. Van egy rendkívül helyes szerelmem, a magán­életemben is és szakmai vonalon is jó irányba haladnak a dolgaim, nincs is miért várnom a családalapítással.

Tóth Gabival és Charlie-val. Karrierjében is új fejezetet nyitott © Bors
Vera most szemmel láthatóan kivirult, szinte ragyogott a színpadon Charlie és a testvére mellett, amikor Lerch István egyik dalát tolmácsolták egy minapi könnyűzenei gálán. Az előadás után az énekesnőt az új formációjáról is faggattuk:

Időnként az embernek meg kell újulnia, ráncba kell szednie magát szakmailag. Nálam most ez az időszak érkezett el, és bár nagyon élvezem az új projektjeimet, meg kell mondanom, hogy nagyon nehéz megújulni, újra és újra lendületet venni. Ahogy haladok előre a korral, sajnos egyre nehezebb. Ed­dig ne­vettem ezen, de igaz, hogy harminc fö­lött ez már teljesen más, mint huszonévesen – mondja.

4 ezer Megosztás

Comments are closed.