Gyerekek ezt már ne! Szomorú hírre ébredtünk: Nagyon rossz hírek jöttek Kulka Jánosról!

Cikkek Admin Sunday 26th September 2021

Kulka János legnagyobb vágya, hogy végre a mennyországba költözzön…

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész sztrókja óta először játszik nagyobb, szöveges szerepet.

Nagy lépést tehet gyógyulása felé Kulka János. Az ország egyik legjobb színészeként számon tartott művész még 2016-ban kapott sztrókot, azóta pedig ugyan már visszatért a munkához, de hosszabb szöveges szerepet most először vállalt el, méghozzá A vizsga című thriller folytatásában, A játszmában láthatják majd a nézők.

Bár ez mindenképpen hatalmas örömhír, Kulka a Marie Claire-nek adott nagyinterjújában elárulta, betegsége óta állandó kétségek gyötrik képességeivel kapcsolatban.

“Annyira, de annyira jó színész voltam. Most meg nézd meg, mi lett belőlem. Elfelejtem a szövegeket. A stroke előtt angolul, franciául és németül is tudtam. A stroke után magyarul is alig.” – Mondta a színész, aki saját bevallása szerint rendszeresen küzd hangulatingadozásokkal.

“Küzdök. Dühös vagyok magamra. Reggel, amikor felkelek, még minden szuper. De ahogy múlik a nap, úgy romlik a kedvem. Délelőtt fél tizenegykor már depressziósan ülök a kanapén. Ma ébredés után eszembe jutott, hogy interjúzom veled. Az egyik énem azt mondta, hogy yes, a másik azt, hogy jaj, ne. Ilyenkor mantrázom magamban, hogy de, igenis akarod, János.”

Bár úgy tűnik ezeken a belső hangokon mostanra már felül tud kerekedni, és A játszmának köszönhetően a nagyvásznas visszatérés is egyre közeleg, Kulka bevallotta, még mindig tisztán emlékszik sztrókja pillanataira.

“Én egyszer már meghaltam. Kedd volt. Csodálatos élmény. Felmentem a mennybe, és ott várt egy kapu.”

Kulka arra a kérdésre, hogy mi most a vágya, azt felelte: „meghalni”, de erről bővebben utána már nem beszélt.

6 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.