Végül mégis megússzák a halott gimnazista fiú zaklatói? A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény! Piszkálták az osztálytársai ,ezért lett öngyilkos Gábor!

Cikkek Admin Sunday 26th September 2021

Végül mégis megússzák a halott gimnazista fiú zaklatói? A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény
Az édesanyja a Blikknek nyilatkozott: az utóbbi időben kezdett gyanakodni, hogy fiának problémái voltak, megváltozott a viselkedése.

Az anya úgy véli, hogy iskolai zaklatás áldozata volt gyermeke, a tragédia mögött az állhat, hogy piszkálták az osztálytársai.

Nehezen, de végül elmondta, hogy cikizik, piszkálják, durva szavakkal bántják. Én azt sem zárom ki, hogy fizikailag is érte bántalmazás, ugyanakkor ezt tagadta. Úgy sejtem, azért szálltak rá, mert visszahúzódó, csendes gyerek, nem nagyon szól vissza senkinek. A bántásokat lányoktól és fiúktól egyaránt tűrte

– nyilatkozta az édesanya, aki nem sokkal később közölte a közösségi oldalán: gyermekét megtalálták, de már túl későn.

A rendőrség a lapnak megerősítette: idegenkezűségre utaló jelet nem fedeztek fel. Vagyis Gábor önkezével vethetett véget az életének.

A Blikk a tinédzser osztályfőnökét is idézi, aki azt írta:

mély megdöbbenéssel értesültem Gabi halálhíréről. Valóban csendes gyerek volt, aki másoknak nem ártott soha. Őszinte részvétem az egész családnak.

Címlapfotó:illusztráció !

6.4 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.