Válassz egyet a védelmező isteni kezek közül és tudd meg, mi az üzenete számodra!

Cikkek Admin Sunday 23rd January 2022

A hamsa egy tenyér formájú védelmező amulett, más néven: Isten keze. Univerzális jelképe a védelemnek.

  1. AMULETT
    Óriási energiák szabadulnak fel benned a következő évben, és végre minden álmod valóra válik! Mindennek alapja az lesz, hogy a helyeden vagy, és megtaláltad valós céljaidat!

  1. AMULETT

Egyre jobb döntéseket hozol, és egyre bölcsebben mérlegeled a következményeket. Jó úton vagy, folytasd így a munkát, és hamarosan learathatod a gyümölcsét!

  1. AMULETT

Remek lehetőségekhez jutsz majd, de csak akkor tudod őket hatékonyan érvényesíteni, hogyha nem hagyod, hogy érzelmeid átvegyék az irányítást fölötted!

  1. AMULETT

Anyagiak tekintetében határozott előrelépést tapasztalsz majd a következő év során, amelyet elsősorban újonnan kialakított kapcsolataidnak köszönhetsz. Nem biztos, hogy pontosan érted majd az elején, mitől is működnek a dolgok ilyen jól, de ne térj le a jó útról, és ne szállj el a sikeredtől!

  1. AMULETT

Talán túlzottan is gyors tempót diktálsz, és ha nem akarod, hogy az egészséged rámenjen, pihenj többet! Érdemes végiggondolnod, hogy a megfelelő emberekkel evezel egy csónakban…

  1. AMULETT

Megváltoznak a személyes dinamikák az életedben, visszatér egy régi barát, akivel sokkal jobb csapatot alkottak, mint azokkal, akikkel a korábbiakban együttműködtetek… ha azonban hagyjátok magatokat kitéríteni a jó útról, sok időt veszíthettek…

3.5 ezer Megosztás

Comments are closed.