Minden idők legnagyobb békemenetét szervezik október 23-ára

Cikkek Admin Wednesday 27th October 2021

Minden idők legnagyobb békemenetét szervezi a Civil Összefogás Fóruma (CÖF) október 23-ára. Csizmadia László, a CÖF elnöke a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában elmondta, hogy Brüsszelnek akarnak üzenni, hogy a jelenleg kiépülő rendszer egy szabadságszerető népnek teljesen elfogadhatatlan.

Az elmúlt években többször vonult a menet Budapesten azzal az üzenttel, hogy „nem leszünk gyarmat!”.

Csizmadia László szerint teljesen elfogadhatatlan a szabadságot szerető embereknek, hogy egy intézményi, birodalmi rendszer épül ki Brüsszelben – hozzátéve – ha már megszereztük a szabadságunkat, azt meg kell őriznünk.
„2022-ben is lesznek szavazások és a mi békemenetünknek az a célja, hogy rámutassunk, hogy sokan vagyunk, sőt remélem, hogy elegen is arra, hogy Brüsszel is fölfigyeljen, hogy valamit rosszul csinál. Tehát kétfelé megy az üzenetünk. Az egyik Brüsszelnek, a másik a helyi ellenzéknek, és reméljük, hogy ezt bizonyítani is tudjuk október 23-án ”– tette hozzá a CÖF elnöke.

Videó itt: https://hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2021/10/10/minden-idok-legnagyobb-bekemenetet-szervezik-oktober-23-ara/

2.1 ezer Megosztás

Comments are closed.