Bökj rá egy galambra! Fontos üzenete van számodra a jövődről

Cikkek Admin Friday 12th August 2022

A galamb a jó hírnöke! Választásod pedig a tudatalattid döntése, amely a bölcsesség forrása..

Válaszd ki az egyik kis gerlét, és olvasd el a hozzá tartozó leírást!

Melyik galambot választod?

  1. Galamb – A szív hangját hozz el

Élted során hozzászoktál ahhoz, hogy semmi nincs ingyen, és mindenért meg kell küzdeni. Sok megpróbáltatáson vagy túl, és mindegyikből tapasztalatokkal, és érzelmi bölcsességgel gazdagodtál.

Mára olyan belső erőre tettél szert, amivel szinte bármilyen nehézséget kezelni tudsz. Éppen ezért a belső bölcsességedre hallgass, amikor a közeli jövőben kihívásokkal találod szembe magad, ne pedig mások tanácsaira! Mert mára rendelkezel annyi tapasztalattal, hogy náluk jobban tudd a megoldást, bármennyire is szerénytelennek hangzik mindez. Bízz a szíved hangjában: nem fog tévedni!

  1. Galamb – A hit erejét közvetíti

A hited és a szereteted, amely a szívedben lakik, átsegít minden megpróbáltatáson és nehézségen: megoldod a problémákat, és ennek köszönhetően életedben egy könnyebb, reményteljes és sikeres időszak kezdődik! A dolgok végre egyenesbe jönnek, és ennek nyomán szívedbe is béke költözik!

Csak abban kell hinned, hogy minden akkor történik, amikor szükséges, és mindennek megvan a maga oka, amelyet mi nem feltétlenül érthetünk meg!

Nagy szerencse köszönt az Életedbe, ha a poszt kedvelése és a “sok szerencsét” hozzászólás beírása után gördítesz tovább!

  1. Galamb – A boldogság megélésének üzenetét hozza

Sokszor úgy érzed, hogy a te érdekeid, értékeid, és mindaz, amiről te álmodsz, kevésbé fontos másokénál! De nincs igazad, mert Te is ugyanúgy számítasz!
Ne legyen lelkiismeret-furdalásod azért, amiért te is vágysz a boldogságra, és meg akarod azt élni. Inkább érezz hálát, ha lehetőség adatik rá! Ha így tudsz hozzáállni, álmaid rohamos sebességgel kezdenek valóra válni!

(A fentiek pozitív megerősítésként működhetnek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk felelősséget.)

6.9 ezer Megosztás

Comments are closed.