Dohányosoknak és volt dohányosoknak kötelező! Ezzel az itallal rövid idő alatt meg lehet tisztítani a tüdőt!

Cikkek Admin Sunday 28th November 2021

A dohányzás az egyik legkárosabb szokás a világon. Ha már semmiképp nem tudunk megszabadulni a függőségtől, akkor legalább gondoskodjunk arról, hogy tüdőnket megtisztítsuk a méreganyagoktól.

Soha nincs túl késő ahhoz, hogy áttérjünk egy egészségesebb életmódra. A változtatáshoz nagyfokú akaraterő szükséges, de megéri, hiszen így könnyebbe elkerülhetjük a betegségek kialakulását. Az alábbi keveréket minden dohányosnak ajánlott kipróbálni, és azoknak is, akik már leszoktak a cigarettáról.

De, aki nem dohányzott soha életében, csupán azt szeretné, hogy szervezetet és tüdeje teljes mértékben felszabaduljon a méreganyagoktól, az is készítse el az alábbi keveréket.
Három természetes alapanyagra lesz szükségünk hozzá: hagymára, gyömbérre, és kurkumára.

A hagyma nagyon gazdag antioxidánsban, és segít megelőzni a rákos betegségek kialakulását. Gyakorlatilag meggátolja a rákos sejtek növekedését.

A gyömbér számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik, többek közt például megszabadít a dohányzás okozta lerakodástól a tüdőből.

A népszerű indiai fűszer, a kurkuma közel 600 féle betegség kezelésére ajánlott. Antibakteriális, vírusellenes tulajdonságokkal rendelkezik, nagyon sok fontos ásványi anyagot, és vitamint tartalmaz.

Hozzávalók:
2 evőkanál kurkuma
egy 3-4 cm-es gyömbérgyökér
250 gramm hagyma
350 gramm méz
1 liter víz
Elkészítés:
A mézet keverjük el a vízben. Vágjuk apróra a hagymát, és a gyömbért, majd keverjük bele a kurkumát, és adjuk hozzá a vízhez. Addig pároljuk alacsony lángon, míg felére esik össze a kezdeti mennyiség. Ezután szűrjük le, és a keletkezett levet töltsük egy csavaros üvegbe, majd tároljuk a hűtőben.

Naponta kétszer reggel, és este fogyasszunk belőle 1-1 evőkanállal.

4.7 ezer Megosztás

Comments are closed.