Hatalmas változást hoz a December! Nagy decemberi horoszkóp:Kos – Bika – Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mé rleg-Skorpió-Nyilas-Bak – Vízöntő – Halak figyelem!

Cikkek Admin Monday 29th November 2021

December Horoszkóp 2021

Az év utolsó hónapjában életünk 180 fokos fordulatot vesz. Csábítanak a kínálkozó lehetőségek és nagyreményű holnapok. Azon tűnődünk, vajon mit hoz a holnap, várhatunk-e szebb jövőt. Ne feledjük, még előttünk áll az egész december. Vannak még tennivalóink, amik még megoldásra várnak. Jó az álmodozás, de éljünk a valóságban.

Decemberben, a Mars befolyása miatt, még akkor is, ha normál esetben nem rendelkezünk vezetői képességekkel, fel fognak erősödni. Ha kihívást jelent az emberek egy csoportjának vezetése, akkor nem fogunk félni és merészen állunk neki.Most rejtélyes embereket is vonzunk az életünkbe – csak az utolsó pillanatban tudjuk meg, mit gondoljunk róluk. Lehet, hogy ez azért lesz, mert mi is titokzatosak vagyunk. Mindenesetre békésen élvezhetjük a karácsonyt családunk körében.

A horoszkóp 2021 decemberére türelmet javasol számunkra. Mindenki megkapja a várva várt jutalmát. Nem sürgethetjük az eseményeket, egyszer úgyis mindennek eljön a maga ideje.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Kos december Horoszkóp 2021

Belső erő, spontán energia, önbizalom

KOS-Mielőtt befogadná december karácsonyi hangulatát, a karácsony már el is fog múlni. A Kos úgy fogja érezni magát, mintha a világűrben lebegne, ezért készen kell állnia a túlzott álmodozásra. Nincs semmi rossz ebben, mert a jövő fejtegetésének képessége nagyon hasznos lehet. December és annak energiája megerősíti, hogy Ön a saját valóságának ura. Az „amint belül, úgy kívül” szabály mélyebb jelentést fog kapni, és meg fogja érteni, hogy a teremtés valódi dolog.

A csillagok állása szerint a Kos jegyben születettek az év végén egy kifejezetten békés időszakra számíthatnak. A biztonságos otthoni környezetben fantasztikusan jól fogja érezni magát. A December a szerelem szempontjából is egy ideális időszak lesz, aminek köszönhetően az egyedülállókat akár még a lelki társukkal is összehozhatja a sors. Ebben a periódusban optimizmust és pozitív energiákat fog sugározni magából, amivel még inkább magára vonja majd a környezetében lévő többi ember figyelmét.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Bika december Horoszkóp 2021

Erős és makacs, viszont praktikus és határozott

Az év utolsó szakaszában vigyázzon a tiltott gyümölcs iránti vággyal. A december egy hónap, amikor a családoknak egyesülniük kell, és az Ön esetében úgy tűnik, hogy magányos marad. Rossz és tabu gondolatok fognak forogni a fejében. Vigyázz a hűtlenségre; keserűen megbánhatja. Szerencsére a Bika képes gyorsan összeszedni önmagát, és megfontolni az előnyöket és a hátrányokat. Hűtlenség esetén a legtöbb esetben a hátrányok ellensúlyozzák az előnyeket.

A december a munka terén a Bika számára egy pozitív periódus lesz, viszont a magánélet terén kisebb nehézségei adódhatnak. Egy rendkívül fontos döntés előtt fog állni, de bárhogy is válasszon, a családja támogatására egészen biztosan számíthat majd. Az ünnepeket békés, nyugodt, és biztonságot nyújtó környezetben fogja eltölteni.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Ikrek december Horoszkóp 2021

Kommunikatív és udvarias személy, emellett kreatív és jó humorérzékkel rendelkezik

Ebben az időszakban tökéletesen rá fog hangolódni a karácsonyi energiára – szinte mint gyermekkorában. Élvezze ezt a békés időt, hogy a következő évbe tele energiával és motivációval lépjen be. Minden Ikreknek nagyon nehéz éve volt, tehát ne féljen kicsit lazítani. A minőségi idő a családjával felbecsülhetetlen, és december ezt megerősíti Önben.

Az év utolsó hónapját legszívesebben a barátai körében tölti majd el, mivel a társaságukban könnyedén megfeledkezhet az élet mindennapos problémáiról. Azonban fontos, hogy megtartsa a kellő egyensúlyt, és odafigyeljen a prioritásokra. Az Ikrek csillagjegy szülötteinek még az ünnepek közeledtével is meg kell őrizniük az objektivitásukat. Fontos, hogy decemberben az egészségére is kell figyelmet fordítson. Ha hideg van kint, akkor öltözködjön melegen, máskülönben könnyen megfázhat, vagy akár valamilyen súlyosabb betegséget is összeszedhet.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Rák december Horoszkóp 2021

Érzelmes és készséges, de szeszélyes és zárkózott is

December valamilyen enyhülést fog hozni a kötelezettségek terén. Ennek ellenére nagyon valószínű, hogy beleragad egy adott gondolatba, és nem fogja tudni elengedni. Lehet, hogy történt valami, amin nem tud túllépni. Ebben az esetben próbáljon ki relaxációs technikákat, vagy például akupunktúrát és masszázsokat. Ez segít felszabadítani a beragadt energiát a testéből. Minden Ráknak nehéz éve volt, ugyanakkor nagyon átalakító hatású. Minden rosszban van valami jó.

December során az emberi kapcsolatai erősek és harmonikusak lesznek, viszont nem árt, ha kerüli a párjától való túlzott és nyilvánvaló függőséget. Ez főként olyan esetekben fontos, ha úgy érzi, hogy az érzései nem találnak 100%-ban viszonzásra. Ebben a periódusban a Rák csillagjegyűeknek tartózkodniuk kell a kisebb-nagyobb vitákban való részvételtől, mivel ezek bármikor könnyen elfajulhatnak.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Oroszlán december Horoszkóp 2021

Bátor, magabiztos, öntudatos és nyitott Oroszlán

Karácsony már kopogtat az ajtón, de úgy tűnik, mintha a gondolatai máshol lennének. Különböző erkölcsi kérdések forognak az Oroszlán fejében, és amikor igazságtalansággal szembesül nem habozik beavatkozni. December megadja nekik ezt a pacifista gondolkodásmódot, amelyet még soha nem éreztek. Ne felejtse el, hogy mindenekelőtt önmagával szemben kell jól viselkednie. Rendszeres testmozgással és egészséges táplálkozással vigyázzon a testére, és például meditációval táplálja a lelkét. Sikeres éve volt, tehát nincs értelme stresszelni.

Az esztendő utolsó hónapja során az Oroszlán kedvére kiélvezheti a hosszú téli esték nyújtotta kényelmet és nyugalmat. Eszébe jutnak majd a régi barátai is, akikkel újra felveszi majd a kapcsolatot, és egyáltalán nem fog ódzkodni attól, hogy némi társadalmi életet is éljen. A december egy részét érdemes a tanulásra, és a fizikuma erősítésére fordítania.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Szűz december Horoszkóp 2021

Gondos, figyelmes, intelligens és pedáns Szűz

Az év utolsó hónapjában megkapja a már szükségessé vált pihenést. A Nap hatására a hangulata pozitív lesz, és így kellemes karácsonyt tölthet a családjával felesleges stressz nélkül. A Szűznek érdekes, fordulatos éve volt, de legyen hálás a növekedésért, amelyet ez hozott. December egyfajta jutalom lesz minden szenvedésért, amelyet átélt, ezért sok energiát fogsz szerezni a következő évhez.

Ebben az időszakban a Szűz hajlamos lesz az érzéseit, és az mások iránti érzelmeit magába fojtani. Emiatt Decemberben komolyabb kommunikációs problémái is adódhatnak. Mivel érdemleges elváltozások nem várhatók a karrierje tekintetében, ezért nyugodtan lazíthat kicsit a tempón. Emellett jó ha tudja, hogy ez stabilitást és állandóságot magával hozó hónap kifejezetten kedvező lesz a tartós kapcsolatok számára.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Mérleg december Horoszkóp 2021

Igazság, rokonszenv, harmónia és intellektus

December optimista hangulatot ad Önnek. A Mérleg büszke lesz arra, amit ebben az évben sikerült elérnie. Az önbizalma biztosan a helyén van, mert élete egyik legnehezebb évét élte át. Kerülje el, hogy ez a fejébe szálljon, mivel az egocentrizmushoz vezethet. A horoszkóp azt sugallja, hogy jobb lesz lelassítani, gondoskodni az egészségéről és a kapcsolatairól, és élvezni a karácsonyt azon emberek körében, akikkel leginkább szeret időt tölteni.

Az esztendő utolsó hónapja az egyedül élő Mérleg jegyűek számára remek alkalom lesz az ismerkedésre. Meglehet, hogy keményen meg kell majd dolgoznia azért, hogy magára vonja a kiszemeltje figyelmét, de higgye el megéri, mert végül eléri majd, amit akar. A december a szenvedély és a romantika jegyében fog eltelni. Rendkívül erős, intenzív érzelmek törnek a felszínre a lelkében, de azért jó, ha helyén kezeli a dolgokat, és kissé visszafogja önmagát….

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Skorpió december Horoszkóp 2021

Körültekintő, harcos, előrelátó és empatikus másokkal szemben

Decemberre a humanitárius magatartás szellemében kerül sor. Hajlandó lesz segítséget nyújtani bárki számára, akinek szüksége van rá. Mi lenne, ha valamilyen jótékonysági tevékenységet folytatna? Vigyázni az értelmi fogyatékosokra? Vagy távolról örökbefogadhat egy gyermeket egy fejlődő országból? Ez egy kedvesség, amelyet megfelelően jutalmazni fognak. Barátainak és családtagjainak ugyanakkor szüksége van a támogatásra. A Skorpiónak rá kell hangolódnia a frekvenciájukra és ki kell fejeznie támogatását és megértését. Amikor megteszi, megtapasztalhatja az egyik legszebb karácsonyt.

Az esztendő végét jelző időszak pozitív energiával tölti fel az emberi kapcsolatokat. A december kiváló alkalmakat kínál az egyedül élő Skorpiók számára az életük párjának meglelésére. Az év utolsó hónapjában élvezni fogja mások társaságát, örömét leli abban, ha új emberekkel ismerkedhet meg, és élvezettel veti bele magát a flörtölésbe. Új élményekkel és tengernyi tapasztalattal gazdagodhat. A tartós párkapcsolatban élő Skorpió csillagjegyűek az egymás iránti szeretet újbóli fellángolását, és a kapcsolatuk elmélyülését élhetik át.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Nyilas december Horoszkóp 2021

Céltudatos, energikus, tele van vágyakkal és képes az erőfeszítésekre

A Merkúr befolyása miatt december erkölcsös időszak lesz. Ha a Nyilas valamilyen igazságtalanság tanúja lesz, nem fog habozni, hogy beavatkozzon és egyenes döntést hozzon. Filozófiai, szociológiai és politikai kérdések is vonzani fogják Önt. Ebben az elméleti kavalkádban ne felejtse el azokat az embereket, akik minden bizonnyal arra várnak, hogy a karácsonyt velük töltse. Nem az ajándékok érdeklik őket, hanem az Ön kellemes és pótolhatatlan jelenléte. Hagyja magát feltölteni némi erővel a következő évre, és meg fogja látni, hogy kitűnő lesz az új kezdet.

Decemberben némi visszaesést fog tapasztalni az élet több területén is, ezért például a munkahelyi feladatok elvégzésébe sem érdemes túl sok energiát fektetnie. Ebben az időszakban az is elég lesz, ha csak átlagosan teljesít, mivel még a komolyabb volumenű erőfeszítések sem hoznának különösebb változást a karrierje alakulásában. Az esztendő legvége a Nyilas számára a tökéletes harmónia időszakát hozza el, amit legszívesebben a szerettei körében tölt majd el.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Bak december Horoszkóp 2021

Konzervatív és gyakorlatias, óvatos, állhatatos és komoly

Az elérkező karácsonyi időszakban a Baknak türelmesnek kell lennie. Nincs szükség sehova rohanni; a pihenés is nagyon fontos. Ráadásul a decemberi időszaknál nincs megfelelőbb a pihenésre. Az Önt körülvevő emberek értékelni fogják a jelenlétét – rá fog jönni, hogy vannak sokkal fontosabb dolgok, mint a munka. Az értékes kapcsolatok kiépítése az emberi boldogság sarokköve. Tehát hagyja hátra egy ideig az aggódást, és teljesen merüljön el a beszélgetésekben és tevékenységekben a családjával és barátaival.

A horoszkóp szerint decemberben az önhöz közelállók körében érzi majd a legjobban magát. Ezért igyekszik majd minél több időt eltölteni a párjával, a családtagjaival és a barátaival. Ebben az időszakban a Baknak elegendő ideje lesz az elmélkedésére, és az új esztendőre vonatkozó reális célok kitűzésére.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Vízöntő december Horoszkóp 2021

Lelkes és romantikus szeret új dolgokat kipróbálni

December az egész év egyik legkellemesebb hónapja lesz. Ekkor már nem kell aggódnia a karácsonyi ajándékokra költés miatt – de azért ne vigye túlzásba, egy apró dolog is sok embert boldoggá tehet. A legfontosabb dolog az, hogy a Vízöntő a karácsonyt a családjával tölti – és ennek eredményeként tökéletesen megerősíti kapcsolatait és megkapja a már nagyon szükségessé vált pihenést. Ez az év minden szempontból próba volt, elsősorban az elméje munkájával kapcsolatban.

A Vízöntőnek decemberben lesz utoljára lehetősége arra, hogy kitűnjön a kollégái közül a munkahelyén. Tele lesz energiával, így még olyankor is jól fog tudni teljesíteni, amikor mások erre már képtelenek lesznek. Mindez természetesen a felettesei figyelmét sem kerüli el. Fontos viszont, hogy ebben az időszakban az egészsége megőrzését se hanyagolja el. Öltözködjön melegen, és ne becsülje alá a megelőzés fontosságát ezekben a hideg napokban.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Halak december Horoszkóp 2021

Szerény és érzékeny csillagjegy, erős éntudattal és inspirációs képességgel

Jön a karácsony, és a Halak bele fog merülni az információk megszerzésbe. Nagyon sok terület vonzza Önt, és szívesen olvas és néz videókat. Az Önhöz közeli emberek szintén észre fogják venni az érdeklődését, és akár a szemére is vethetik, hogy nem olyan sok időt tölt velük, mint korábban. De december egy olyan hónap, amikor a családnak kell a legfontosabb prioritást élveznie, tehát ne felejtse ezt el, mert a tanulás várhat. Egy szép karácsony vár Önre.

Decemberben a Halaknak csillagjegy szülötteinek nem igazán lesz lehetőségük lazítani a munkahelyükön. Viszont szerencsére, nem is kell semmi miatt aggódniuk. Ha tartja a lépést a kollégáival, akkor egyáltalán nem lesznek munkahelyi gondjai. Viszont a karácsony megtervezésére csak a hétvégéi lesznek alkalmasak. Fontos, hogy az egészségét se hanyagolja el, és ezekben a hideg napokban ne becsülje alá a betegségek megelőzésének fontosságát.

4.6 ezer Megosztás

Comments are closed.