Leesett a rajongók álla – Ő volt Várkonyi Andreaelső férje

Cikkek Admin Saturday 28th May 2022

Amire a legtöbben keresnek: Várkonyi Andrea férje!
Várkonyi Andrea magánélete azóta érdekelte az embereket, hogy először meglátták a TV2 híradójában. Férjnél volt már, amikor megismerte az ország, Szilvay Attilával együtt végezték az orvosi egyetemet.

A férj Várkonyi szülővárosában, Szegeden kezdte meg a rezidensképzését. Andrea már az egyetemi évek alatt tévézett, és amikor felfigyelt rá a TV2, Szilvayval együtt költöztek Budapestre. Jött a hírnév és az ismertség, többször szerepeltek a Story magazinban, ahol közös nyaralásokról és a házuk építéséről is mutattak képeket, vagy éppen árultak el mélyre menő részleteket.

Várkonyi Andrea első férje, Szilvay Attila (Fotó: Smagpictures)

A házasság (Várkonyi szerint) idővel megromlott, de a válást csak akkor kezdeményezte a férj, amikor 2006-ban a tévés beleszeretett Bochkor Gáborba. Andrea férjét megviselte a helyzet, a válási procedúra elhúzódott, ez fizikailag és lelkileg is sokat kivett az orvosból. Az sem könnyítette meg a helyzetét, hogy a Várkonyi-Bochkor duó sztárpárként többször feltűnt az újságokban, és nem sokkal a megismerkedésük után Andrea már várandós volt.

2.7 ezer Megosztás

Comments are closed.