Kedves mindenki… Mély fájdalommal tudatjuk ,hogy méltósággal viselt betegség után Csabi meghalt!

Cikkek Admin Saturday 2nd July 2022

36 évesen győzte le a rák a közkedvelt magyar sportolót
Poncok Csabra emlékezünk:

Poncok Csaba számára a futball és családja jelentette az egész világot. Sajnos megbetegedett, amiből nem tudott felépülni, már jó ideje tudták, hogy nagy a baj. A megyei első osztályban szereplő Maglódi Torna Club futsalcsapatának kapitánya 36 évesen hunyt el.

Poncok (középen) legutóbb Maglódon focizott / Fotó: Maglódi TC

– Egy ideje tudtuk, hogy nincs jól, és óriási küzdelmet folytat a rákkal – mondta Németh Gusztáv, a Maglódi TC szakosztály vezetője. – Októberben derült ki, mi a baja, de már a nyár folyamán fáradékony volt. Aztán a vérvétel már tisztább képet mutatott. Január elején megműtötték, de nem segített. Utoljára 2021 novemberében lépett pályára, akkor már súlyos beteg volt. Utolsó napjaiban, amikor az egyre romló állapotáról értesültünk, mi még akkor is reménykedtünk, de sajnos bekövetkezett a legrosszabb. Futsal- és nagypályás csapatunkban évekig meghatározó szerep jutott Poncinak. Fontos mérkőzéseken, fontos gólokat szerezve vívta ki szurkolóink, vezetőink tiszteletét és szeretetét. Mindig őszinte, közvetlen, szeretetreméltó ember volt, én még ma is nehezem fogadom el a tényt – mondta a Blikknek.

Poncok élete a foci és a családja volt. Felesége, Krisztina és 3 éves ikerfiai gyászolják a labdarúgót / Fotó: Facebook

Hogy mennyire szerették Poncokot, jól bizonyítja, hogy klubja, a Maglódi TC július 2-án egésznapos emléktornát rendez, amelynek a bevételét a családja és az ikrek kapják. Németh elárulta, már 32 csapat jelentkezett és fizette be a 25 ezer forintos nevezési díjat eddig, de 50-60 klub biztos összejön. Még az újpestiek riválisa, a Ferencváros is felajánlotta Aissa Laidouni aláírt mezét árverésre a tornán, azt a bevételt is az árvák kapják. Ugyanis az egykori labdarúgó két gyönyörű, hároméves gyermeket, egy ikerpárt hagyott itt.

Felesége megható szavakkal nyilatkozott a lapnak:

– Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy ilyen sokan szerették és tisztelték férjemet. Fogalmam sem volt, hogy ennyien ismerték. Csaba egy nagyon jó ember volt, gondoskodó, szerető apa és férj. Köszönettel tartozom mindenkinek, akik segítenek az emléktorna szervezésében. És külön köszönet a rengeteg felajánlásért, melyet kaptunk és kapunk a jövőben. Nagyon nehéz időszak áll mögöttünk, de igyekszem előre tekinteni, és minden erőmmel azon vagyok, hogy a gyermekeinknek a lehető legteljesebb életet tudjam biztosítani – mondta Poncokné Korponai Krisztina.

1.1 ezer Megosztás

Comments are closed.

ide kell a reklam kod!