Egyetlen evőkanál, és teljesen megújulsz: 2 perc alatt tisztítja ki a beleket és minden méreganyagot

Cikkek Admin Tuesday 4th October 2022

Kezd a tavaszt egy belső nagytakarítással, és mondj búcsút az emésztési problémáknak!

Az idő alatt, ahogy mindenfélét megeszünk, a bevitt vitaminokkal és egészséges tápanyagokkal rengeteg méreganyag is felhalmozódik a szervezetben az étel lebontása közben!

Márpedig nem véletlen mondják, hogy az egészség a belekben kezdődik!

Nagyon fontos lenne, hogy legalább évente egyszer tartsunk egy belső nagytakarítást, megszabadítva bélrendszerünket minden káros anyagtól, amik lassan de folyamatosan rombolják egészségünket.

Szerencsére erre van is egy gyors és roppant hatékony módszer, csak aznap ne nagyon távolodj el a vécé vonzásköréből. Illetve a tisztítókúrát érdemes alaposan beidőzíteni, de mindenképpen megéri, mert valóságos csodát művel az emésztésünkkel és egészségi állapotunkkal.

Itt van a blogmania.hu oldalán található recept:

5 csésze forró víz
150 g szilva
150 g datolya
Forralj vizet egy edénybe, és amint eléri a forráspontját, add hozzá a datolyát és a szilvát. Főzd 15 percig, majd vedd le a tűzről, és hagyd kihűlni.

Fogyassz belőle egy evőkanállal reggel éhgyomorra. Ez a keverék javítja az emésztésed és segít megszabadulni a sok emésztési problémától, mint a székrekedés. Eltávolítja a mérgező anyagokat a szervezetből, és javítja az általános egészségi állapotodat.

1.4 ezer Megosztás

Comments are closed.