4 csillagjegy, akik számára a két ünnep között kezdődik a szerencse és anyagi bőség, véget érhet végre a nélkülözés!

A Bika

2023 egyik nagy nyertese lesz a csillagjegyed: már a két ünnep között pozitív hatást fog tenni a Vénusz az anyagi ügyeid állására, amely hatás csak fokozódni fog. Előfordulhat, hogy előléptetnek, és az év második felétől határozott javulás következhet be anyagi életedben, akár érdemi pénzösszeg is ütheti a markodat.

Az Ikrek

Ez az éved nem volt a legjobb, de most Karácsony után javulás fog bekövetkezni az anyagi helyzetedben. Határozottan igaz ez akkor, ha átgondolt pénzügyi döntéseket hozol, és nem költekezel túl. Az év elejétől olyan erős lesz az anyagi előrelépés, hogy akár új autó vagy új lakás vásárlása is szóba jöhet.

A Szűz

2023-ban elnyered azt a munkahelyet, amelyre mindig is készültél, és mindig is vágytál. Ez egyben anyagi előrelépést is jelent, ráadásul a csillagok állása kedvező ahhoz, hogy megfelelően koncentrálj, és így páratlan hatékonysággal haladj előre a karriered építésével.
Ez az időszak kiegyensúlyozott és harmonikus lesz. Az év második felétől érdemes arra is gondolnod, hogy a már félretett pénzed miként fektesd be. Érdemes itt megfontolt döntéseket hozni, nem pedig átgondolatlanul, gyorsan cselekedni.

A Bak

A Bak 2023-ban jó eséllyel találkozhat egy mentorral, aki segíteni fog neki abban, hogyan tegye rendbe anyagi helyzetét, és rengeteg mindent tanulhat majd tőle. Ez a szerencsés időszak, már a két ünnep között is elkezdődik. Lehetőségei kinyílnak, akár szakmát is válthat, és az év végére kilábalhat a pénzügyi nélkülözés és a stressz jelentette csapdából.