4 szerencsés csillagjegy, akinek akkora malaca lesz a jövő héten, hogy alig hisz majd a szemének

Kos:

III.21. – IV. 20.

Ha azon kapod magad, hogy a pénzteremtésben nagyon jó vagy, hogy minden gyökeresen átalakul – pozitív irányban – igen! Most beérik a gyümölcs, amiért sokat tettél, ami mögött sok munka van. Belső átalakulásodra is hatással van a pénz – hisz most többet költhetsz magadra. Ha okosan, bátran, ugyanakkor megfontoltan be is mersz fektetni céljaidba, munkádba – annak is majd meglesz a hozadéka! Már régen vágyott utazásod is megvalósulhat – menj csak szerelmeddel, gyerekiddel, szeretetteiddel!

Bika:

IV.21. – V.20.

Zseniális ötleteid, megérzéseid lehetnek a pénzügyekkel kapcsolatban, ami megint csak alátámasztja nagyon nagy rátermettségedet a földi valóságban. Mégis, mintha valami akadály érkezne! A bőség ellenébe – vagy talán épp azért, mert elbízod magad – könnyen becsaphatóvá válsz, megvezethetnek, ami az önmagadba vetett hitedet is talán aláássa. Meglehet, hogy tovább akarsz nyújtózkodni, mint ahogy a takaród ér, illúziókat kergetsz vágyaidban, álmaidban – s éberség hiányában üressé válik bankszámlád.

Ikrek:

V.21. – VI.21.

Talán te sem tudod, hogy otthonodra költenél-e többet, vagy a barátaiddal való utazásokra? Mégis lehet, hogy a pénzügyek állnak. Mintha nem lenne mozgás, vagy csak alig – se a bevételeknél, se a kiadásoknál. Talán azért van mindez, mert most egy nagyon pozitív, mély, belső átalakulásod van folyamatában, mely nem is akar annyira menni se ide, se oda. Elég neki egy csendes, meghitt hely, ahol szerelmével van, vagy elgondolkozik mélységében az élet értelmén, a nagy igazságokon – s ezekhez nem is kell sok pénz!

Rák:

VI.22. – VII.22.

Pároddal, barátaiddal csapra verhetitek az összes pénzt! Csak kicsit fogd magad vissza, hisz olyan izgalmas élményekben lehet részetek, melyeket úgy sem lehet pénzben kifejezni! Most amúgy is olyan nagy formában vagy, hogy bármikor tudsz pénzt teremteni, s nem is keveset! Egy lottószelvényt is érdemes feladnod, hisz előző életből jövő segítségek a pénzügyeidet is támogatják – meglehet, ezzel szeretnének föntről segíteni neked, így adni vissza a másoknak annyiszor adott önzetlen támogatásodat, szeretetedet