5 extra mázlista csillagjegy, aki sok pénzt kaszál január elején

Mérleg csillagjegy

A MÉRLEG a korábbi vetés szimbolikus learatására számíthat, a pénzügyi kiteljesedés időszaka következik számára január elején! Anyagi helyzete meglepően stabil lesz!

Akármilyen projektbe is kezdett, könnyen lehet, hogy már évek óta keményen dolgozik rajta, most azonban elnyeri jutalmát! Használja ki a jó időszakot, koncentráljon arra, amihez igazán ért, így könnyedén learathatja az élet gyümölcseit. Most bármit is csinál, érdemes koncentrálnia rá, mert könnyedén egy nagyobb összeg állhat a házhoz.

Oroszlán csillagjegy

Az OROSZLÁNRA éles fordulat vár élete egy fontos területén, illetve fizetésemelésre vagy arra számíthat, hogy egy sokkal jobb munkahelyet talál, mint a jelenlegi! Persze ehhez tennie is kell, de ez jó időszak lehet számára az igazi változáshoz. Januárban könnyedén extra pénzhez juthat, amit érdemes jól beosztania.

Bár jönnek nehézségek, de azokon szerencsével átlendül, szinte észre sem veszi őket. A munkád gyümölcse már a 2023-as év első felében beérik, de vigyázat a pénz nagyon hamar elfogy, ma van, holnap nincs.

Kos csillagjegy

A KOS a szokottnál sokkal kreatívabb lelkiállapotban lesz, amely társulva asszertivitásával előléptetéshez vezet, még ha előzetesen mást tartottak is rá esélyesebbnek! Érdemes kihasználnia ezt a jó időszakot, könnyebben áll pénz a házhoz, mint az évben bármikor.

És ha ez még nem volna elég, a kos olyan fizetésemelést kaphat, amely sokak szerint már szinte pofátlanság, persze ehhez tenni is kell, nem fog csak úgy az ölébe hullani. Nagyon jó az intuíciód a vállalkozásokhoz, ezért, ha van lehetőséged olyan dologba befektetni ami érdekel, akkor ne gondolkodj rajta egész nyugodtan vágj bele.

Vízöntő csillagjegy

A VÍZÖNTŐK január elején nagy előrelépést érnek el korábbi adósságaik törlesztése terén, és így sokkal tisztább anyagi körülmények között várhatják az egész évet. A pénzügyeit a vízöntők az év első hónapjaiban jól kezelik, nincs rájuk panasz.

Csökken az életünkben a stressz, és egy harmonikus nyugalom időszaka köszönt be. Boldognak fogod érezni megad, könnyen fogod megkeresni és könnyen is fogod költeni a pénzed akár utazásokra, éttermi vacsorákra és különböző más dolgokra.

Nyilas csillagjegy

A legfontosabb dolgok számodra a 2023-as évben sok pénz, kommunikáció, instabil munka, család, a házad, szórakozás és kreativitás lesz. A pénz lesz a legfontosabb számodra ebben az évben, mindent jól fogsz csinálni, sok pénzt fogsz keresni, sokkal bátrabb leszel. Csodásan fogsz boldogulni, de ideje megfeledkezned a múltról, ne emészd magad, koncentrálj a jövőre.

Január elején egy olyan lehetőség jöhet az életedbe, amivel nem számoltál, ezt érdemes jól kihasználnod.