A Bak szerelmet, a Rák pénzt kap a közeljövőben! Mit mond a cigánykártya a többi jegynek?

Horoszkóp Admin Saturday 28th January 2023

A cigánykártya a következő 3 hónapot látja csak, hosszabb időszakra a tarot jóslás alkalmas, de most nézzük, mit tartogat a közeljövő az egyes jegyeknek?

Kos-Sajnos a Kos számára nem túl biztató időszak jön. Sokan kihazsnálják gyermeki naivitását, ezért elkezd megtanulni nem bízni környezetében. Kicsit állj meg, gondold végig, kiben bízhatsz, és kiben nem, ne zárkózz be, csak légy racionálisabb, mint szoktál. Próbáld kicsit megfontolni lépéseidet, legalább mostanában.

Bika-A Bika szülött mostanában a szerelemben a legszerencsésebb. Ha egyedülálló, érdemes kicsit többet kimozdulnia, vagy felmennie párkeresőre, mert most érdemes. Ha kapcsolatban élsz, hirtelen kisimulnak a dolgok, és nagyon vonzóvá válsz partnered (és mások) számára. Figyelj a hűségre!

Ikrek-Jó dolgokat jósolnak a kártyák az Ikrek emberknek. Ha gyereket szeretnél, mindenképpen most kezdj neki, hiszen nagyon jók a kilátásaid a gyermekáldásra. Pénzügyeid is rendeződnek, és párod is elkötelezi magát végre. A gyerekkérdéssel valahogy minden helyére kerül. Ha idősebb vagy, unokákra számathatszHét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Comments are closed.