A Bak szerelmet, a Rák pénzt kap a közeljövőben! Mit mond a cigánykártya a többi jegynek?

A cigánykártya a következő 3 hónapot látja csak, hosszabb időszakra a tarot jóslás alkalmas, de most nézzük, mit tartogat a közeljövő az egyes jegyeknek?

Kos-Sajnos a Kos számára nem túl biztató időszak jön. Sokan kihazsnálják gyermeki naivitását, ezért elkezd megtanulni nem bízni környezetében. Kicsit állj meg, gondold végig, kiben bízhatsz, és kiben nem, ne zárkózz be, csak légy racionálisabb, mint szoktál. Próbáld kicsit megfontolni lépéseidet, legalább mostanában.

Bika-A Bika szülött mostanában a szerelemben a legszerencsésebb. Ha egyedülálló, érdemes kicsit többet kimozdulnia, vagy felmennie párkeresőre, mert most érdemes. Ha kapcsolatban élsz, hirtelen kisimulnak a dolgok, és nagyon vonzóvá válsz partnered (és mások) számára. Figyelj a hűségre!

Ikrek-Jó dolgokat jósolnak a kártyák az Ikrek emberknek. Ha gyereket szeretnél, mindenképpen most kezdj neki, hiszen nagyon jók a kilátásaid a gyermekáldásra. Pénzügyeid is rendeződnek, és párod is elkötelezi magát végre. A gyerekkérdéssel valahogy minden helyére kerül. Ha idősebb vagy, unokákra számathatszHét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Rák-Hirtelen jött pénzre számíthat a Rák. Arra figyelj, hogy a nem várt összeg nem arra való, hogy könnyen elverd, ahogy szoktad. Most az egyszer fordítsd értékálló dologra vagy fektesd be, hogy a jövő miatt se kelljen aggódnod. nem muszáj mindenkiről neked gondoskodnod most az egyszer.

Oroszlán-Új kapcsolatok keletkezésére számíthat az Oroszlán. Kicsit legyél azonban bizalmatlanabb, mint szoktál, nem minden arany, ami fénylik, és nem mindenki jószándékú körülötted. Pénzügyeid is nyikorognak most kissé. Arra is vigyázz, hogy túl könnyedén vetted a dolgokat, állj meg kicsit, és gondold át a dolgaidat.

Szűz-Most megteremtheted az otthoni békét,  kicsit sok volt mostanában a veszekedés. Az ok a pénz volt. Most azonban jó hatással vagy másokra, és saját lelki nyugalmadat átadhatod nekik is. A boldogságodhoz csupán annyi kell, hogy mindenkit elégedettnek láss magad körül. Ennek ellenére még véletlenül se hagyd magad háttérbe szorítani.