A tüdejébe folyt bele az implantátum anyaga: szilikonmelle ölte meg Harangozó Terit

Hirek Admin Tuesday 31st January 2023

Harangozó Teri 78 esztendős lenne augusztus 8-án / Fotó: TV2

Augusztus 8-án lenne 78 esztendős a magyar könnyűzene egyik legbájosabb alakja. Harangozó Teri 2015-ben hunyt el, s halálát azóta is megannyi rejtély övezi. Poór Péter, a népszerű táncdalénekes most drámai részleteket osztott meg pályatársa tragédiá­jával kapcsolatban. Szerinte egy mellimplantátum vezetett a tragé­diához.

Az 1965-ös Ki mit tud?-dal kezdődött minden. A közönség elragadtatással figyelte, ahogy egy feltűnően csinos ifjú hölgy gyönyörű hangon énekel. Ott indult el egy sikeres pályafutás, amely évtizedekig tartott. Harangozó Teri volt az egyetlen olyan hazai énekesnő, aki a három „nagyágyú”: Koncz Zsuzsa, Kovács Kati és Zalatnay Sarolta mellett önálló és óriási példányszámban eladott nagylemezt készíthetett. Nemcsak a közönség, de a hozzá hasonlóan legendás pályatársak is rajongásig szerették a tündérlányt – ahogy sokan hívták őt.

– Több mint ötvenéves barátság a miénk. Én már a 65-ös Ki mit tud? előtt két évvel ismertem Terit, és mondhatom, hogy a kapcsolatunk egészen a haláláig tartott. Szoros kötelék volt ez, mindent megbeszéltünk, előfordult, hogy naponta tízszer is kerestük egymást telefonon. Nem mellékesen pedig Teri volt a feleségem legjobb barátnője. Együtt jártunk a vidéki fellépésekre, és vele szerepeltem legtöbbször közös színpadon. Még most is fáj beszélni arról, ami vele történt, hiszen még élhetne, velünk, köztünk lehetne… – mondta elérzékenyülve Poór Péter. A népszerű énekes számára Harangozó Teri halála máig fájdalmas emlék.

Comments are closed.