Amilyen a melled, olyan vagy az ágyban!

A női mell mindig is izgatta a férfiak fantáziáját. Azon hölgyek, akiket a természet nem áldott meg dús idomokkal, mindig irigyelték szerintük szerencsésebb társaikat. Tavaly ez volt az egyik kedvenc cikketek.

Szexológusok szerint a mell formája és mérete sokkal jobban befolyásolja a személyiséget, mint akár a horoszkóp. Milyen formák léteznek?

Nagy mell

A nagy mellet általában dinnyéhez hasonlítják, ami a férfiak számára azt sugallja, hogy tulajdonosa házias, de ez tévedés. Az ilyen idomú hölgyek szeretik, ha körberajongják őket, de cserébe ők is odaadóak az ágyban.

Thinkstock

Citrom formájú mell

Azok a férfiak, akik a kacér hölgyeket szeretik, a citrom formájú melleket részesítik előnyben. Ugyanis ez a forma életvidám személyiségre vall, aki akár önmagán is jóízűen tud nevetni.

Ovális forma

Az ovális formát az ananásszal azonosítják. Ez olyan hölgyre vall, aki saját karrierjével van inkább elfoglalva a romantika és a szex helyett.

Grapefruit alakú mell

A grapefruit mellű nők szabadelvűek. A férfiak szemében erotikusnak tűnnek, mégis zárkózottak és erősen kötődnek partnerükhöz. Előnyben részesítik az otthon kényelmét.

Thinkstock

Narancs formájú mell

A narancs formával rendelkező hölgyek cseppet sem temperamentumosak, alig érdekli őket a szerelem fizikai oldala. Pontosan tudják, mit akarnak az élettől, az ágyba bújás pedig teljesen mellékes számukra.

Kis mell

A kis mellű hölgyek, akiknek idomai leginkább a cseresznyére hasonlítanak életvidámak, szeretnek bulizni és jó partnerek az élet minden területén – így a szexben is.

Körte mell

A körte mellűek abszolút szerelemorientáltak. Az ágyban szeretnek kísérletezni, nem riadnak vissza új pozíciók kipróbálásától. Számukra a romantika elengedhetetlen az együttléthez.