Angyalok üzenete 2022 decembere: fontos üzenettel érkeznek minden csillagjegy számára

Az angyalok hatalmas és szerető isteni hírnökök. Időben és térben nem ismernek korlátokat, így tennivalóink terén, azok nehézségétől függetlenül tartósan segíthetnek bennünket.

Bízzunk az angyalcsapatban, és kérjük a segítségüket! Nagyon jó abban a hitben élni, hogy egy önmagunknál nagyobb hatalom támogat bennünket, és egy istenség vezérel. Az angyalok mindig velünk vannak, ha hisszük, ha nem. Íme a leggyakoribb jelek, amelyek alapján felismerhetjük, hogy irányítanak és védenek bennünket.

Az egyik módja annak, hogy az angyalok választ vagy üzenetet küldjenek számunkra egy olyan kérdésre vagy témára, amely zavar vagy foglalkoztat bennünket, az angyalkártyákon keresztül történik. Ez az angyalokkal és spirituális vezetőkkel való kapcsolatfelvételnek egy ősi, jól bevált módja. Ugyanakkor teljesen biztonságos, mert az isteni vonzás törvénye révén csak a szerető mennyei energiát vonzzuk be.

KOS – „A gyermek születése sok örömet okoz a világban”
Ez az üzenet azt jelzi, hogy neked, vagy egy hozzád közeli személynek a közeljövőben nagyon is lehetséges, hogy ilyen élményben lesz része. A angyalok ennek az új értékes gyermeknek a születését ünneplik a földön, mert a gyermek az öröm és fény angyala, és sok pozitív változást hoz a szülei életében. Ez az üzenet az örökbefogadás szempontjából is sikert jelenthet.

Egyéb értelmezések: közeleg egy gyermek születésnapja, és a tündérek segítenek nektek boldogoknak lenni / közeleg egy születés, a te gyermeked vagy egy gyermek, akiről hallani fogsz / egy új projekt sikeres születése / egy gyermek, aki fontos a te életedben megszületett vagy születni készül / az üzenet egy kisállat születéséhez is köthető / szüléshez kapcsolódó fájdalmas élményből gyógyulsz ki / készen állsz egy nagy változásra az életedben.

BIKA – „Vágyaid teljes mértékben úgy mutatkoznak meg, ahogyan a virágok nyílni kezdenek”
A válasz egy téged foglalkoztató kérdésre és az imáidra a tavasz folyamán fog megjelenni. Még több áldásban lesz részed, amit a kívánságaid már bevonzottak. Maradj tele hittel, és vigyázz a angyalokra, mert ők belátnak a színfalak mögé, és gondoskodnak arról, hogy a legjobb isteni időben jusson el hozzád, amit megérdemelsz.

Egyéb értelmezések: várandósság, szülés vagy örökbefogadás történik / sikeres leszel egy elindított projekt kapcsán/ virágesszenciákkal dolgozz / a kertben ültess növényeket és tölts több időt a szabadban / nyisd meg magad az új kezdetek felé / merülj el egy új dologba / végezz tavaszi nagytakarítást otthon vagy az irodában, és elégedett leszel

IKREK – „Engedd, hogy az igazi éned ragyogjon, mert valóban ragyogó vagy”
Azért kaptad ezt az üzenetet, mert valószínűleg aggódsz amiatt, hogy társadalmilag elfogadott vagy-e. Az angyalok azt akarják, hogy megünnepeld az egyediségedet, különösen azért, mert számukra te csodálatos és tökéletes vagy. A angyalok szeretik kreativitásodat, és arra kérnek, hogy légy önmagad teljes önelfogadással. Ne törd össze valódi éned csak azért, hogy mások jóváhagyását elnyerjed. Különben is, színlelni nem tudsz, és nem lehet mindenkinek a kedvében járni. Ehelyett élvezd, hogy hiteles vagy, és bízz abban, hogy olyan embereket vonzol magadhoz, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak.

Egyéb értelmezések: öltözz oly módon, ami boldoggá tesz / bízz és kövesd kreatív elképzeléseidet / mondd ki az igazat / fejezd ki kreativitásodat egy új projekten vagy üzleti ötleten keresztül

RÁK – „Ne aggódj. Minden csodálatos módon fog kibontakozni”
A tündérek tudják, hogy amiatt aggódsz, hogy egy adott helyzet hogyan fog végződni, ezért ezt az üzenetet nyugtatásul küldik számodra, hogy minden tökéletesen isteni hangszerelésben zajlik. Tegyél konkrét lépéseket, hogy emeld a hangulatod, a szíved és elméd rezgéseid, például sétálj a természetben, tölts időt szeretteiddel, mozogj vagy élvezz egy kreatív projektet. Minél koncentráltabb és hittel telibb vagy, annál inkább boldogabb eredményt fogsz tapasztalni.

Egyéb értelmezések: írd fel az aggodalmaidat egy papírra, majd égesd el a papírt / beszélj az érintettekkel, hogy megbizonyosodj arról, hogy aggodalmad alapja lehet egy olyan feltételezés, amely nincs összhangban a valósággal / győződj meg róla, hogy elegendő alvást és egészséges táplálkozást viszel az életedbe, mert a fizikai egyensúlyhiány szorongáshoz és kimerültséghez vezethet.

OROSZLÁN – „A döntés meghozatalához tedd fel magadnak a kérdést: melyik út visz közelebb isteni küldetésem teljesítéséhez, és melyik út távolít el ettől?”
Azt kérdezed magadtól: erre vagy arra menjek? Egyik nap biztos vagy a döntésben, másnap újra felteszed magadnak a kérdést. Ezt a határozatlanságot orvosolni fogja az isteni küldetésre való összpontosítás az életben. Még ha nem is vagy biztos küldetésed pontos természetében, tudod, hogy az magában foglalja a béke megteremtését önmagad és mások számára. Ezen az alapon melyik döntés hoz nagyobb békét? Ha még mindig nem vagy biztos benne, akkor kérd Istent és az angyalokat, hogy segítsenek tovább.

Megkérdezheted tőlünk: „Melyik döntésed segíthet több embernek?” – és erre alapozva meghozhatod azokat. Néha az a legkönnyebb út, amely elvisz az isteni küldetéstől. Ezért a döntésképtelenség származhat az ismeretlentől való félelemből vagy a jövővel kapcsolatos bizonytalanságból.

Ilyen esetekben fokozatos változást kövess. Lassan vezesd be az új irányt a mindennapi életedbe, és ugyanilyen lassan engedd el a régi irányt. Ily módon nincs mitől félned, és nyitottabb leszel az isteni útmutatás meghallgatására, és érezni fogod a szeretetüket.”

SZŰZ – „Ahogy a szíved kigyógyul a régi érzelmi fájdalmakból, új áldásokat és szeretetet fogsz kapni”
Ez az üzenet azt jelenti, hogy egy régi érzelmi fájdalmat gyógyítasz – az első dolog, amire most gondolsz, pontosan az a probléma, amelyet megoldasz. A harag, a bűntudat vagy más érzelmi sebek elengedésével a hatalom új szintjére ébredsz magadban, amely vonz mindent, amit csak akarsz, és még annál is többet. Hívd a tündéreket, de kérd a szakember támogatását az érzelmi gyógyulásban. Tudd, hogy szerethető vagy és megérdemled a boldogságot.

Egyéb értelmezések: a téged érintő helyzet érzelmi alapja a múltból fakad / a fizikai gyógyulás az érzelmi gyógyulás következménye / új szerelemre készülsz egy régi kapcsolatból származó régi seb begyógyításával / szakmai tanácsadóval vagy terapeutával dolgozol / írj arról, amit érzel / ez a helyzet elképesztő személyes fejlődést hoz számodra.

MÉRLEG – „További információra van szükséged egy adott helyzetről. Nézd meg közelebbről, mielőtt tovább lépsz”
Ez az üzenet azt jelzi, hogy a helyzet teljes megértése nélkül próbálsz döntést hozni. Tölts időt új kutatásokkal, többek között azzal, hogy az Univerzumtól és más emberektől kérj új hasznos információkat. Kövess minden jelzést, beleértve az intuitív érzéseket, jeleket vagy valakinek a szavait, amelyek valamilyen módon igazságként rezonálnak veled, így megkapod a szükséges adatokat. És ha megkaptad ezt az új információt, látni fogod, hogyan módosítja az a kezdeti terveidet. Ne aggódj, ez egy pozitív változás lesz, amely hosszú távon több áldást is hoz számodra.

Egyéb értelmezések: olvass, tanulj, járj tanfolyamra / beszélj szakértővel / kérd mentor segítségét a munkádban / ha az ösztönöd azt súgja, hogy nem, akkor nem.

SKORPIÓ – „Bízz magadban, és lépj előre egy üzleti ötlettel vagy egy karrierlehetőséggel”
Kerestél és kértél az Univerzumtól egy új lehetőséget karrierváltásra, vagy saját vállalkozásra. Ez az üzenet azt mondja, hogy a legutóbbi elképzeléseid érvényesek, és megbízhatsz a megérzéseidben a karrieredet illetően. Lehetőséget fogsz kapni előléptetésre vagy egy új állásra, új projektre vagy bármilyen más szakmai kihívásra. Szánj időt valódi szakmai vágyaid átgondolására, mert több lehetőség is készülőben van a számodra.

Egyéb értelmezések: sikeres lesz az új üzleti ötleted / konkrétan cselekedj az általad megálmodott pálya tekintetében / írj tervet és cselekedj aszerint / bízz a megérzéseidben bármilyen szakmai vonatkozásban / pozitív karrierváltás készül számodra

NYILAS – „Egy jelentős évforduló választ ad egy kérdésedre”
Azért kaptad ezt az üzenetet, mert a te, vagy egy másik személy születésnapja az életedben kulcsfontosságú pillanat a várva várt válaszok megérkezéséhez. Talán találkozol valakivel egy ilyen évfordulón, aki fontos szerepet fog játszani az életedben, vagy egy szeretett személy, aki meghalt, ebből az alkalomból ajándékot küld számodra, amely itt a földön a te javadra nyilvánul meg. Ez az üzenet azt is jelezheti, hogy a következő születésnapodon teljesül egy kívánságod.

Egyéb értelmezések: várandósságról érkező hír / az istenség segít valakinek, akinek nemrég volt születésnapja, vagy lesz nemsokára / hamarosan különleges ajándékot kapsz / ajándékozd meg magad azzal, amit szeretnél

BAK – „A kérdésedre vagy imádra adott válasz egy lányt foglal magában”
Ez az üzenet azt jelenti, hogy egy nálad fiatalabb hölgynek, kulcsszerepe van a kérdésed vagy vágyad megválaszolásában. Ő nagyon intuitív, és tudja, hogyan tud segíteni neked, függetlenül attól, hogy hány éves. Tölts több időt, ha van, a saját lányoddal, hogy megerősítsd a kötődést, és megnyisd a szíved e különleges szeretet előtt. Ahogy ez a kapcsolat betölti a szívedet, egész életedben hasznodra válik.

Egyéb értelmezések: egy olyan személynek, aki olyan, mintha lányod lenne, most szüksége van a figyelmedre / meg nem született gyermek lelke küldi neked a szeretetet / egy gyermek a mennyből, aki nő volt a földön, és most őrangyalként van veled / fókuszban a szülő -gyermek kapcsolat gyógyítása, függetlenül attól, hogy te vagy a szülő vagy a gyerek / engedd meg, hogy a belső gyermeki éned is játsszon / a lányoddal kapcsolatos aggodalmakat add át az őt védő és jól vigyázó istenségre / ha nő vagy, üzenetet kapsz a szüleidtől, akár élnek, akár nem

VÍZÖNTŐ – „Hagyd, hogy az Univerzum és mások is megtudják, hogy valóban mit akarsz”
Ez az üzenet emlékeztet arra, mennyire fontos, hogy mond ki a kívánságaidat, és ne tartsd magadban. Az Univerzum olyan, mint egy étterem, ahol le kell adni a rendelést, mielőtt bármi megtörténhet. A jelenlegi helyzeted, amelyen gondolkodsz, cselekvést igényel a részedről. Először is szánj időt vágyaid tisztázására, majd világosan mondd el az Univerzumnak, hogy mit is akarsz. Kívánságodat átadhatod egy ima formájában. Azonban nem kell határozott és merev döntéseket hoznod a vágyaidat illetően. Hagyj teret a megnyilvánulásoknak és a meglepetéseknek, amelyek jobbak lesznek, mint amit te szeretnél.

Egyéb értelmezések: légy őszinte az életedben élő emberekkel azzal kapcsolatosan, hogy mit szeretnél tőlük / mondd el az Univerzumnak, hogy mit szeretnél / írj egy kívánságlistát / beszélgess szívből valakivel, akivel kapcsolatban állsz, a szükségleteidről, vágyaidról, a korlátaidról és elvárásaidról / kérj segítséget másoktól, és fogadj el segítséget, ha felajánlják / várd a pozitív eredményt, és jutalmad nem marad el.

HALAK – „Állj egyenesen, és hittel telve, és csak akkor mondj IGEN-t, ha valóban úgy érzed, hogy IGEN”
Az egyik oka annak, hogy az angyali lények mindig boldogok, az az, hogy mindig élvezik egymás segítségét. Ez a tulajdonság nagyon különbözik az agressziótól, amely gátolja és megtagadja egy másik lény jogait. Ez a feltételezés mindenki jogait tiszteletben tartja, beleértve a saját jogokat is. Könnyen szót értesz a környezetedben lévő emberekkel, mert mindig tudod, hogyan állj hozzájuk. A jelenlegi helyzetednek szüksége van arra, hogy elkötelezett ember legyél: szeretettel mondd ki az igazat, engedd el a régi és egészségtelen kommunikációs szokásokat.

Egyéb értelmezések: olvass könyveket vagy vegyél részt tanfolyamokon, melyek az elköteleződésről szólnak/ ne csinálj semmit bűntudatból vagy kötelezettségből / légy jó példakép mások számára, mert felelős vagy / mondj NEM-et egy kérésre, ha úgy érzed / IGEN-t csak akkor mondj, ha valóban úgy érzed, hogy IGEN / mindig légy őszinte magadhoz és azokhoz az értékekhez, amelyekben hiszel.