Árpa Attila megzsarolta az RTL vezérigazgatóját, hogy kiteregeti a szennyest, ha nem fizetnek neki több pénzt

Hirek Admin Saturday 28th January 2023

Árpa Attila, az RTL Klub egykori kreatív igazgatója és a Való Világ volt produkciós igazgatója Fiala János műsorában részletesen is elmesélte, milyen csibészes módszerrel érte el az RTL Magyarországtól történt 19 évvel ezelőtti távozásakor, hogy Dirk Gerkens, a médiavállalat akkori vezérigazgatója több lelépési pénzt fizessen neki és jó legyen a sajtója az ügynek.

Árpa Attila, az RTL Klub egykori kreatív igazgatója és a Való Világ volt produkciós igazgatója, aki 2003 januárjában távozott a csatorna fontos vezetői pocíziójából, hosszú, több mint másfél órás portréinterjút adott Fiala János Keljfel Jancsi! című YouTube műsorának. A beszélgetésben Árpa több „csibészségéről” is szó esett, ezek között előkerültek az RTL-től való távozásának körülményei is.

Árpa ennek kapcsán elmesélte, hogy amikor a csatorna meg akart válni tőle, Árpa úgy harcolt ki jobb lelépési pénzt és feltételeket, hogy letett Dirk Gerkens, az RTL Magyarország akkori vezérigazgatójának egy könyvet, benne csupa kínos állítással a televízióval kapcsolatban. Mivel Gerkens mindenáron meg akarta akadályozni, hogy az Árpa által készített könyv nyilvánosságra kerüljön, a vezérigazgató hajlandó volt nagyobb összeget is kifizetni Árpának egy közös megegyezéses konstrukció keretében.

Árpa végül csak egy olyan változatot publikált a könyvből, mely közel sem volt annyira kínos az RTL számára, mint a vezérigazgató elé letett második változat.

Comments are closed.