Borzalmas tragédia rázta meg Magyarországot! HORROR tömegbaleset az M1-en! NÉGY mentőhelikopter érkezett! Közel 8 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! GYERMEKEK is sérültek! Mutatjuk a részleteket:

A sérültek között gyermek is van. Baleset miatt mindkét irányban lezárták az M1-es autópályát Herceghalomnál szombat délután – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A rendőrség első információi szerint több személygépkocsi és egy kamion ütközött a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a kamion átcsúszott a szembejövő sávba, ezért az autópályát mindkét irányban lezárták. A balesetben többen megsérültek, és több autó is kigyulladt. 15:58-kor a rendőrség frissítette az információkat.A tűzoltók nagy erőkkel dolgoznak az M1-es autópályán, Mály térségében, ahol több személyautó és hat kamion ütközött össze a sztráda 30-as kilométerszelvényénél, a Győr felé vezető irányban.

A járművek közül több kigyulladt. A másik irányban, a Budapest elé vezető oldalon két gépkocsi ütközött össze. A tatabányai, a bajnai, a törökbálinti, a nyergesújfalui, a fővárosi hivatásos, a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók mellett a Fejér vármegyei és a Komárom-Esztergom vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkezett az esethez. Négy mentőhelikopter és több mentőegység is érkezett a helyszínre, de a viharos szél és porfelhő nehezíti a mentésben résztvevők munkáját. Tömegbaleset történt az M1-es autópálya 30-as kilométerszelvényénél, Mány térségében, a Győr felé vezető irányban. Lapunk információi szerint a sérültek száma eléri a 20 főt, köztük gyermek is van.

A katasztrófavédelem beszámolója szerint a baleset következtében több gépkocsi is kigyulladt, a helyszínre a tatabányai, a bajnai, a törökbálinti hivatásos, a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók mellett a Fejér vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kiérkezett, és további tűzoltóegységek tartanak a helyszínre. A forgalom mindkét irányban áll az érintett útszakaszon. A Bors fotósa megrázó fotókat készített a tömegbaleset helyszínén.