Borzasztó tragédia, elvesztette imádott kislányát Anitát…

Borzasztó tragédia, elvesztette imádott kislányát Zámbó Edit Edit asszonynak volt egy 14 éves lánya is

Megrázó történetet mesélt el Hajdú Péter új műsorában Zámbó Krisztián. Édesapja második feleségének, Editnek volt egy 14 éves kislánya is, aki tragikus körülmények között vesztette életét.

„Anita Edit lánya volt, 14 évesen halt meg. Apu akkor írta meg a Még nem veszíthetek című dalt, rá is írták aranybetűkkel a sírkőre… tragikus volt a halála. Cinkotán van egy nyaraló, sokat jártunk oda. Szeba (Jimmy és Edit fia, Sebastián) akkor hatéves lehetett.

Anita egy duci, tündér lány volt, 14 éves, nagyon szerettem őt. Sebastiánnak volt egy biciklije, amin elromlott a fék… Egy dombos magaslaton volt fenn a kis nyaraló… Egy Mountain Bike volt, Szeba rá akart ülni, de Anita elvette tőle a biciklit, hogy ő majd leviszi, mert rossz a fék. Ráült a biciklire, megindult, és nem tudta megállítani.

Egy fának nekiment, sajnos eltört a nyaka. Helyben szörnyethalt. Sebastiánnak egy évig nem is tudtuk elmondani, mert annyira odavolt a nővéréért!” – mesélte el a tragikus történetet a Király fia, aki arról is mesélt, hogy az eset után hosszú ideig azt hazudták testvérének, hogy Anita külföldön van.