Csupán öt percig voltak házasok. Szörnyű tragédia érte őket amint véget ért a szertartás

Texasban egy 19 éves fiú és 20 éves lány csupán pár percig voltak boldog házasok mivel a házasságkötésük után pár perccel már szörnyű tragédia érte őket.

Augusztus 23-án a 19 éves Harley Joe Morgan és a 20 éves Rhiannon Boudreau Morgan amint elhagyták a házasságkötő termet beültek egy Chevroletbe, melyet a vőlegény vezetett.
A 87-es főútra hajtva a friss házasok autója egy dél felé haladó Ford F-250 típusú teherautóval ütközött össze.

A fiatal pár a helyszínen meghalt, a teherautót vezető férfi nem sérült meg. A nyomozók a tragikus balesetet vizsgálják, egyelőre nem emeltek vádat.

Épp most házasodtak össze. Öt percig sem voltak házasok. Végig kellett néznem, ahogy a gyermekem meghal. Rajtam volt a fiam vére, mert próbáltam kiemelni az autóból. A legrosszabb rémálmot éltem át, amely életem végéig elkísér. Ez a rémálom soha nem ér véget. Minden este a szemem előtt fog lebegni ahogyan meghal a gyermekem” – mondta Kennia Morgan, a vőlegény édesanyja.

;Menj haza, és öleld meg a családodat. Ha gyermekeid vannak, öleld meg őket. Már nincs az, aki eddig boldoggá tett. Még akkor is, ha haragszotok egymásra, béküljetek ki, bocsássatok meg egymásnak, mert nem tudni, mikor veszítjük el a szeretteinket” – tette hozzá.