“Dalmának kellett volna megnyerni” – csalást kiáltanak a Farm VIP nézői, amiért Schobert Norbika nyert

Elképesztő kitartást és lelki erőt tanúsított a Farm VIP döntőjében Smaltig Dalma és Schobert Norbika, ám a döntő a nézőkben felemás érzéssel zárult, nagyon sokan úgy gondolják, hogy csalás történt a műsorban, nem Rubint Réka fiának kellett volna megnyernie a TV2 realityjét.

Schobert Nobika nyerte a Farm VIP 2022-es döntőjét, ám számos néző nem ért ezzel egyet, sokan csalást kiáltanak. De hogyan is jutottunk idáig?

A döntőben Smaltig Dalma és Schobert Norbika került, miután Dudás Miki feladta a játékot. Bár a rajt után sokáig Norbika vezetett, a mosogatási feladatnál Dalma vette át a stafétát, és már úgy tűnt, hogy meg is nyeri a döntőt, ám a labirintus kifogott rajta, így Norbikának sikerült beelőznie és ezzel meg is nyerte a TV2 showját.Schobert Norbika ért előbb fel a Parasztházba, családja sírva borult a nyakába, miközben Smaltig Dalma az utolsó feladatnál a földre rogyott és üvöltve fogadta el vereségét. Kemény küzdelem volt mindkettejük számára, de számos néző szerint csalás történt.

A Farm VIP és a Facebook oldalán is több ezer kommentben mondták el bánatukat a nézők, és fejtették ki, miért nem értenek egyet azzal, hogy Schobert Norbika nyerte a döntőt.

“Nagyon sajnálom Dalmát ő volt a legügyesebb neki kellett volna megnyernie. Norbi gyerek egy puzzle- t nem tud kirakni 17 évesen. Büszkék lehetnek rá a híresneves szülei, hogy csalással nyert a jövőjük reménysége” – írta egyik dühös kommentelő.“Azért én kételkedem benne, hogy ez tiszta verseny volt-e, ugyanis szinte a Dalmát követte a kamera! A köztes időben a Norbinak annyit segíthettek amennyit akartak! Ráadásul a Norbi nagyon hirtelen megtalálta azt a kötelezően keresett tárgyakat amivel le lehetett zárni a versenyt! Lehetségesnek tartom, hogy neki összekészítették a tárgyakat a megbeszélt helyre, vagy már nála voltak a zsebeiben! Így a Dalmának esélyesem volt megtalálnia a három tárgyat és nem véletlenül bukta el a versenyt! A szerkesztők azért többet adhattak volna arra, hogy a verseny tisztának tűnjön és ne legyen a nézők számára kétes a tisztasága!” – tette hozzá egy másik hozzászóló.

“Csalással tudott csak győztes lenni. Ha nem lesi le Dalma kirakósát, még mindig ott tőrné azt az okos fejét,hogy mit is kell kirakni. Számomra Dalma a győztes. Nem véletlen volt a két játékos között a függöny”

“Én csak azt nem értem, ha VÉGIG DALMA VEZETETT akkor, hogy lehet, hogy ezt az egészet Norbi Be Tudta Hozni. Ő még a tojásokkal volt elfoglalva amikor Dalma Már Rég Túl Volt hét határon. Norbira nem haragszom, de nekem DALMA A GYŐZTES!” – írta egy negyedik kommentelő a Farm VIP Facebook oldalán.“Norbikának olyan a szaglása, mint a vizsláé. Szinte be se megy, és máris megtalálja mind a három tárgyat. Meg megnézzük , hogy az ellenfelünk hogy rakta ki. Na jó, ez volt az utolsó Farm VIP, amit néztem!” – írta sértődötten a reality nézője.

“Nem lett volna szabad engedni Norbinak, hogy megnézze Dalma puzzle-jét. Így már könnyebb volt neki kirakni, hogy látta az egész képet. Dalma megdolgozott mindenért. Nekem ő a győztes. Mindent végig csinált tisztességesen, nem úgy Norbi. Dalma gratulálok neked!” – gratulált Smaltig Dalmának a hozzászóló.

“Mikor azt hinné az ember fia, hogy lejjebb nincs, akkor jön a TV2 és “fogd meg a söröm” jeligével, történelmi mélységbe tolja az egészet. Ez minden csak éppen tisztességes versenyzés nem volt. Farm Vip, 1-es, leülhetsz” – tette hozzá egy felháborodott néző.