DRÁMA HÍR jött péntek délutánra! NAGYON NAGY BAJ történt szeretett művészünkkel

NAGYON NAGY BAJ történt szeretett művészünkkel, Cserhalmi Györggyel! Kérjük, aki csak egy kicsit is kedveli, az olvassa el az alábbi sorokat! Hatalmas és szívtépő kéréssel fordult a közönséghez és mindenkihez Cserhalmi György.

Négy komoly műtét és a felesége elvesztése nagyon megviselte a színészt. Nagyon nehéz időszak áll Cserhalmi György mögött: A színész négy éve elveszítette a feleségét, és több betegséggel is megküzdött. Erzsébet hiányát soha nem fogja tudni feldolgozni, de lánya és a két unokája valamennyire visszaadta az életkedvét a színésznek, aki csak annyit kér, hogy aki mellette állt eddig, az most ne forduljon el tőle, mert több kudarcot már nem bírna elviselni. 

“Eljátszom, hogy már minden stimmel, de ha egymagam vagyok, bizony még nagyon vigyázva lépegetek. “Négy éve, márciusban ment el Erzsébet, akinek hiányát soha nem fogom feldolgozni. A lelkemben olyan űrt hagyott maga után, olyan gödröt „ásott” bennem, amit éle­temben nem tudok, és nem is akarok betemetni. Remélem még valaha tudok a régi önmagam lenni, már azt sem tudom mit akarok az élettől..” – sóhajtott fel a színész. – Kérjük, ha Ön is szerette valaha a színészt, egy szívecskével és egy megosztással fejezze ki együttérzését!