Durva, ami most kiderült: kitálalt betegségéről a TV2 sztárja, majd döbbenetes fotót mutatott

Megmutatta, mi a gond a sztárok neten megosztott “tökéletes” fotóival.

Kőnig Anna, az Exatlon korábbi sztárja kitálalt az életét megkeserítő betegségről, de nem az a fajta, aki könnyen beletörődik a sorsába.

Évtizedek óta fájdalmas tünetek keserítik meg az életét, ami, ha épp felüti a fejét, akkor minden mozdulat során képes pokoli kínokat okozni. Esetében már a születése után diagnosztizálták az ekcémát, amitől azóta sem tudott megszabadulni.

Rengeteg gyógymód van rá, ám ezek a legtöbb esetben csak ideig-óráig jelentenek megoldást. Akinél a betegség akuttá válik, az sajnos élete végéig hordozza magával. Elég egy nem megfelelő anyagból készült ruha vagy mosószer, ami irritációt vált ki, a higiéniai termékeket, és azt is gondosan meg kell válogatnia, hogy mit eszik – írja a Ripost.

Szerinte ez a baj a sztárok neten megosztott fotóival:

Szerinte nem szabad hinni azoknak a képeknek, amit olyan sztárok osztanak meg, akik tökéletesnek akarnak tűnni.

Ő maga sincs teljesen megelégedve minden testrészével, a combjait például utálja, mert bármit tesz, a formáin nem tud változtatni.

Anna legfontosabb üzenete a rajongók felé az, hogy ne hasonlítgassák magukat másokhoz, önmagunkhoz képest akarjanak változást elérni.

Mindegy kiről-milyen képet látsz a neten, nem tudhatod, hogy más szögekből milyen, mi van a lelkében, milyen az élete azon a képen kívül. Számomra a két kép között rengeteget különbség van, és ezzel mindennap küzdök, és remélem, egy szép napon az önértékelési problémáimat sikerül nulláznom

– fejtette ki Anna.