Edit asszony már 10 éve boldog Zámbó Jimmy hasonmásával!

Edit asszonyról nem gondolta senki, hogy képes lesz túllépni szerelme, a Király elvesztésén, de sok évvel a tragédia után úgy tűnik, révbe ért – írja a Story magazin.


A hetilap kiderítette azonban, hogy a család és néhány barát is a mai napig furcsa szemmel néz a zöldségesként dolgozó Tibor és Edit asszony viszonyára, holott már évek óta egy párként élik az életüket.
“Leginkább az döbbentett meg mindenkit, hogy Edittel rendszeresen járnak ki a csepeli piacra almát és körtét árulni. Hetente többször is látjuk őket a standjukon, a néhai énekes özvegye ugyanúgy méri kosárba a gyümölcsöt, mint bármelyik más kofa.

Amíg a Király élt, ilyesmi elképzelhetetlen lett volna…” – mondta egy a környéken lakó vásárló.
A Story magazin úgy tudja, hogy a szerelmesek már el is jegyezték egymást, ráadásul a piaci árusok szerint is remekül alakul a pár magánélete, bár állítólag az asszony gyermekei nehezen fogadták el, hogy apjuk helyére, egy külsőre teljesen Zámbó Jimmyre hasonlító férfi lép.


“Párszor én is láttam őket összebújni, valóban úgy tűnt, hogy nagy a szerelem. (…) Néha a fiúk is megjelennek a piacon. Ők azonban nem szoktak árulni, csak besétálnak, köszönnek, aztán már mennek is. Mindez nem tűnik valami nagy családi összetartásnak.”