Elájulsz, milyen bomba csaj lett! Szinte rá sem ismerni Gáspár Virágra: csinosabb, mint valaha

Gáspár Virág hihetetlen formában van.

Ön elhinné, hogy Gáspár Virág valaha is túlsúllyal küzdött? Ugye, hogy nem? Gáspár Győző és Bea kisebbik lánya fantasztikus átalakuláson ment keresztül, szinte rá sem lehet ismerni. Virág most a közösségi oldalán is megmutatta, mennyire formás alakja lett.
Ezeket látta már?

Zana Józsefre emlékezik a lánya és Ganxsta Zolee: „Apu a legjobb fej volt a világon”

Új gyorsforgalmi út épül Magyarország és Románia között

Gáspár Virágot még kisgyerekként ismerhette meg egy ország a Győzike Show-ban, ahol végigkövethették az olaszos család mindennapjait. Azóta a kislányból kész nő lett, ráadásul nagyon sokat változott az elmúlt évek során. Bár korábban nem nyilatkozott a kamerák előtt, idén kivételt tett, és arról is beszámolt, hogy az érettségi után egyetemre ment, illetve a párjával is összeköltözött Budapesten.

A 20 éves lány azt is elárulta, hogy több plasztikai műtétet is vállalna a jövőben, mivel nincs teljesen megelégedve magával. Valószínűleg sokan nem értenének egyet a kijelentésével, hiszen Virág rengeteget fogyott és csinosabb, mint valaha. Erről tanúbizonyságot tett az egy napig megnézhető Instagram-történetében is, ahova egy hihetetlenül dögös videót töltött fel.

Hatalmas ajkakkal, göndör hajjal, hasvillantós, csillogós topban jelentkezett be a követőihez, akiknek szinte biztos, hogy egyből elállt a szavuk! A következő képkockán az is jól látható, milyen bomba formába lendült az elmúlt időszakban.