Elképesztő dolgot művelt Suzy Jollyval. Fordult a kocka!

Az énekes szerint volt felesége nem hajlandó eladni az egykori közös otthont, ami miatt ő albérletben kénytelen élni.

Bár úgy tűnt, hogy az éveken át tartó ádáz és hangos csatározások után végre békét kötött egymással

Suzy és Jolly, a felszín alatt továbbra is feszültség van a két éve hivatalosan is elvált egykori sztárpár között. A bíróság a gyermekelhelyezés kérdésében döntést hozott és az énekesnőnél helyezték el a 10

éves Zsuzsikát, illetve megállapodtak a láthatásról is, de a 10 év házasság alatt szerzett közös vagyonról még folyik a vita a felek között. Jolly most egyenesen azt állítja, hogy Suzy miatt nem tud saját ingatlant vásárolni és ezért kénytelen albérletben élni 20 évvel fiatalabb kedvesével.

A történet azután bukott a felszínre, hogy a mulatós sztár egy hosszú posztban akadt ki a globális gazdasági válság miatt elszabadult ingatlanárak miatt. A Bors megkereste Jollyt, akiből csak úgy áradt a panasz. „Volt egy megállapodásunk…”“Felháborítónak tartom, hogy egy harminc négyzetméteres garzonlakás már 40 millióért van meghirdetve.

Nevetséges” – kezdte a lapnak az énekes. “Volt feleségemmel anno volt egy megállapodásunk, hogy eladjuk a házat, és az árát elfelezzük, de nem igazán mutat hajlandóságot arra, hogy ez valaha is megtörténjen. Viszont nekem elegem lett az albérletből! Nem akarok havi háromszázezer forintot kidobni a semmire” – folytatta Jolly, aki vehetne ugyan egy kisebb szerelmi fészket, ahol eléldegélhetne Barbie-val, de neki előadóként speciális terekre is szüksége van, ráadásul a folyamatos országjárás miatt az sem baj, ha valahol az ország közepe felé találja meg a megfelelő ingatlant.