Elment…Fellépés közben kapta a drámai üzenetet Gálvölgyi János!

Gálvölgyi János színművészt mélyen megrázta kollegája, Dunai Tamás halála, már csak azért is, mert egyidősek voltak. A színész szerint azonban nincs túl sok ideje a szomorkodásra, mert ,,a show megy tovább” – írja a Blikk

Gálvölgyi elmondása szerint az eset őt is gondolkodásra kényszerítette, mégpedig hogy mi fog történni vele akkor, ha eltávozik az élők sorából. A színész szerint ő már régebben megbékélt az elmúlás gondolatával. ,,Egy normális embernek számolnia kell azzal, ha egyszer elindul, egyszer be is végződik a dolog” – jelentette ki Gálvölgyi János. 

Nem a haláltól fél az ember, hanem attól, hogy majd mint egy kúszónövényt, úgy kerülget a család, néha meglocsolnak, és ott vagy magatehetetlenül. Nem szeretném, hogy bekövetkezzen az, amikor úgy tesznek, hogy szeretjük a papát, de közben már azt gondolják: te jó isten! Az egy borzasztó helyzet

– szögezte le. A Blikk TV Címlapsztori című műsorának másik vendége Faragó András, Topy volt: ő évekkel ezelőtt komoly életmódváltásba kezdett, mert többször is közel került a halálhoz. 

,,Persze, odafigyel az ember az egészségére, mert muszáj. Főleg, hogy engem már meglegyintett egyszer-kétszer olyan dolog, ami arra késztetett, hogy „na, azért már kapd össze magad”. Próbálunk úgy élni, hogy elkerüljük a bajt, de nagyon sok fiatal kolléga is meghalt már” – szögezte le.