Előkerült egy régi felvétel, amiből minden tisztán látszik Zámbó Jimmy és Gregor Bernadett kapcsolatáról (videó)

Ami a felvételen elhangzik….

Zámbó Jimmy halála előtt az ország legnépszerűbb énekese volt, akiért bolondultak a nők. Jimmy maga is imádta a nőket, így sok szépséggel hírbe hozták, köztük Gregor Bernadettel is – írja az

Gregor Bernadett szűkszavúan nyilatkozott Bár azt a mai napig nem lehet tudni, hogy pontosan mi történt közöttük. A színésznő néhány éve sejtemesen nyilatkozott a Hot! magazinnak, amiben kijelentette:

„Akármi is történt közöttünk, az kizárólag Jimmy és az én magánügyem. Csak mi ketten tudjuk, hogy mi zajlott a négy fal között.”

Lakatos Levente műsorában azonban Zámbó Krisztián, a Király legidősebb fia így beszélt. Kijelentette, hogy tudomása szerint több volt köztük, mint barátság.

„Ez nem volt kérdés, én tudom. A Gregor Bernadettről beszélünk, nekik volt viszonyuk. (…) A saját szememmel láttam, hogy egyszer a Gregor Bernadettel együtt volt apu.”

Zámbó Jimmy ezt mondta Gregor Bernadettről Most viszont egy több mint 20 éves felvételből derült fény arra, hogyan beszélt Jimmy Gregor Bernadettről. A Dalban mondom el című műsorban a felvezetőben ezt mondta Jimmy:

Szívemből ki merem jelenteni, hogy csodálatos hölgy. És mellette végtelenül tehetséges. Mutatjuk a videót is: